Yazmasan olmuyor! Yazsan tesiri yok!

Artık içimizden gelerek yazamıyoruz.

Bu günlerde yeniden Meral Akşener şahsında yine bizlere hakaret ediliyor,hakaret edenlerin bir kısmı serseri hüviyetinde bir kısmı homoseksüel hüviyetinde!

Dedik ama bir daha diyelim…

Erdoğan’ın ve Bahçeli’nin anası,eşi,kızkardeşi yani kutsalları,namus addettiği ne var ise,onlar için onlar ne ifade ediyorsa bizim içinde total olarak Meral Akşener onları ifade eder! Ve ilave ettik ki bizim kutsalımıza,namusumuza,iffetimize dil uzatan şerefsizler,sahiblerinin sesi tetikçi mübdezeller dedikleriniz baştan sona kadar misli misli sizlere iadedir!

Bre Allah’tan korkmaz şerefsizler, söyleyecek sözünüz yoksa susun! Küfür ederek,hakaret ederek ancak sizler bok çukurunda olabilirsiniz!

Biz küfür edenlerden çok bunların sahiplerine kızmaktayız, bu ülkede her değeri niçin bu kadar ayaklar altına aldırırsınız?  Sizlerin teşfiki ile bu ahlaksızlar türedi ve türemeye devam ediyor!

Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine husumet ve kininizle salyalarınızı durduramadınız!

Kötü söz sahibinindir diyelim…

Konyalı müftü hadisesi de aynı günlere denk geldi, bu zavallı adamla ben aynı dine mensup olamam zaten,zira rabbimiz kafir olmayana kafir diyenler kafir olur diyor!  Bu densize tepki göstermiyorum zira bunların ağa babaları bunlara bu yolları açmış ülkücüleri her fırsatta aşağılamış, iftiralar atmıştır!

Adalet vermeyenlerden çok, Adalet aramayanlar utansın!

Kılıçdaroğlu’nun ADALET Yürüyüşü geç kalmış olsada desteklenmesi gereken adalet arayan herkesimin borcudur!

Ben şahsen ülkemde olabilseydim Allah’ın izni ile baştan sona o yürüyüşe katılırdım. Bu tavrından dolayı Kılıçdaroğlu'nu kutluyor alkışlıyorum.

Ülke bu iktidarla çok şeyini kaybetti, bunları kaybetmek kısa sürede oldu ama tekrar kazanmak çok uzun süre alacaktır! Üzüntümüz bunadır!

 ARTIK ÇEKİNMİYORLAR,UTANMIYORLAR BİZ YAPARIZ OLUR DİYORLAR!

İstediklerini tutukluyor, istediklerini salıyor, istediklerinin malına el koyuyor, sonra paylaşım ve pazarlıklar,talanlar korkunç iddialarla Adalet yerle bir ediliyor!

Rabia işretli hakim, savcılar, AKP yönetiminde bulunmuş jet hızı ile atanmış adli kadrolar sel önünden kütük kaparcasına,intikam duygulu el yordamlı hükümler veriyorlar! Emin olun bunların hepsi düzelmesine düzelirde bu yanlışların bedelini ağır olarak ülke olarak biz ödeyeceğiz!

Dedimya yazmak içimden gelmiyor!