Kardeş Azerbaycan devlet başkanı  İlham Aliyev  Referandum sonucu halkından aldığı yetki  ile güzel ve zarif eşi Mihriban hanımı  Azerbaycan  devleti  başkan yardımcısı olarak atadı(!)     Aliyev'in yolunu izleyecek başka başkanlar olurmu dersiniz.  İNCİLER DİZEM YOLUNA! 

Kardeş Azerbaycan Şark tipi başkanlığı kabul etti ve bakalım daha neler olacak !  Bizde de 16 Nisan referandumu arefesinde  kamu oyunda  keskin evet ve HAYIR cepheleri oluşuyor ki bizce bu durum hiç te HAYIRlı değil!  Bu bir referandum , herkesin bir tercihi var ve evet diyebileceği  gibi HAYIR da diyerek demokratik tercih hakkını kullanabilir.  16 Nisan sonrası evetçisi de HAYIRcısıda birlikte omuz omuza bu millet için çetin yollarda beraber yürümeyecek mi ?  Bu milleti bu kadar keskin ifadelerle cephelere ayırmak doğrumudur ? 
Özellikle referandum arefesinde biz Ülkücüler üzerinde öylesine  spekülâsyonlarvar öylesine oyunlar oynanıyor ki üzülmemek elde değil.  İNCİLER DİZEM YOLUNA ! 

Devlet bey öfkeyle saldırıyor;"  PKK ile HDP ile FETÖ  ile CHP ile bir olup HAYIR mı verecektik! Elbette evet vereceğiz."  2010  12 Eylül referandumunda  MHP    HAYIR verirken  CHP de HDP de PKK de  kendilerine özge ayrı gerekçelerle  aynen MHP gibi  HAYIR  oyu vermişler  AKP İLE FETÖ omuz omuza mezardan ölüleri çıkararak  (!) evet oyu vermişlerdi. 
2010 da MHP liler  , CHP ile HDP  ile   ayni oyu HAYIR oyu verirken  HDPli  veya CHP li mi olmuşlardı Devlet bey ?  İNCİLER DİZEM YOLUNA !   

Bizler nasılsa HAYIR dediğimiz için  İŞİD'çi , PKK'cı, FETÖ'cü , 15 Temmuz darbecisi  ilân  edildik  Balgat beylerbeyi tarafından . 12 EYLÜL 2010 referandumunda  Devlet bey'de  HDP VE PKK  gibi HAYIR  oyu  verdiği için PKK lı ,HDP  li ,CHP li olmuş muydu acaba. ?  İNCİLER DİZEM YOLUNA ! 

Devlet beyden inciler dinlemeye alışığız biz.  Devlet ten  D ve l  harflerini çıkar " evet "kalır işte biz onun için evet vereceğiz(!)   Devlet'in D si Demokrasinin,l si  Lâikliğin ilk harfidir demekki sen Devletten demokrasi ve lâikliği çıkararak  kalacak kuru bir  evetle kendini ifade ediyorsun  Devlet bey  ! Devlet bey'in  matematik, geometri , felsefe, astroloji  ile  kadim falcılık metotlarını harmanlayıp  her seçim öncesi rakamlarla kâhanetler sergilemesine o kadar alıştık ki  yakın gelecekte    muhtemelen ülke politik arenasında olmayacağı için bu renkli fantastik çıkışlarını inanın özleyeceğiz !  İNCİLER DİZEM YOLUNA ! 

Bizim meşrebimiz bellidir.  Bizim tek bir Başbuğumuz vardır o da Başbuğ TÜRKEŞ'dir. 
Öyle AKP li  belelediyelerin tahsis ettiği  minübüslerle  belediye işçilerinin  doldurulduğu salonlarda dev Erdoğan posterlerinin altında   " Başbuğ Erdoğan" tezahüratlarının gürültüleri arasında  " Türklük için evet , millet için evet" deyip  ülkücülere  " ite köpeğe tapanlar, fatiha okumasını bilmeyenler , Türk milliyetçiliğini biz ayaklarımızın altına aldık diyen, Türk milli kimliğini red eden  kendini İbrahimi millettenim diye tanımlayan birini  BAŞKANLIK'la ödüllendirmek isteyen  haşmetlü  Balgat  beylerbeyinin   daim hizmetinde olan Bülent'lerle  ayni pınardan su dahi içmeyiz biz  !  İNCİLER DİZEM YOLUNA !  

Ah Devlet bey ah ! 20 yıldır bu insanları bu günler için mi  uyuttun?  Hani Bilge Kağan, Mete, Oğuz, Alparslan, Fatih, Atatürk modelimizdi ?  Dün söylediklerini otur ve videolardan defalarca izle, dinle ! Değermiydi bu yaptıkların ,değermiydi ?  Başbakan Binali Yıldırım yüzünde sahte gülücüklerle Bozkurt işareti yaparken  şahsınızdan da Rabia işareti yapmanızı bekliyor! Haydi durmayın yapın Rabia işaretini ! Hani yakışır da size  yani . 
İNCİLER DİZEM  YOLUNA !  


Ah Devlet bey ah! Yapmayacaktınız bunu .  İhtiraslarınız uğruna  bu kutsal davayı örselemeyecektiniz!  Bu çirkin pazarlık , kahrolası pazarlık  ülkücü tarihte sizin alnınızda bir çirkin levha olarak devamlı kalacaktır!  VER MERAL'i AL BAŞKANLIĞI . 
İNCİLER  DİZEM YOLUNA ! 

Çanakkale 1915   Türk milletinin kınalı kuzularıyla bir çöküşten yeniden doğuşuna nasıl  sahne olduysa  Çanakkale 2017 de karanlıkları aydınlığa çeviren  bir ışığın, kınalı bayraklı elleriyle   Türk milletinin  umutlarının asla tükenmeyeceğinin işaret fişeği olmuştur. 
İNCİLER  DİZEM YOLUNA !