İSTANBUL'DA BİR MİTİNG

"Teröre karşı tek ses mitingine bütün vatandaşlarımı beklerim" demiş. 

Ben senin vatandaşın değil Türkiye Cumhuriyet'inin vatandaşıyım. O ayrı da, hadi diyelim "davete icabet sünnettir" dedim ve gittim. Teröre karşıyız ya, ben de bu terörü palazlandıranları protesto için :

"ENGELLEDİĞİN OPERASYONLARLA AKAN KANIN SEBEBİ SENSİN" 

ya da :

"EŞKİYAYI DÜZE İNDİRDİN ELHAMDÜLİLLAH" 

veyahut:

"ASFALTI SİZ DÖŞERSİNİZ MAYINI STRATEJİK ORTAĞINIZ" gibi tamamı gerçeklere işaret eden pankartlar açsam ne olur ?

Bir kere operasyon izni vermeyip hainin yığınak yapmasına sebep olan adamı alkışlayanlar, "KRAL ÇIPLAK" dediğim için üzerime saldırırlar bu bir. 

Bu basiretsiz BELKİ Politikaları yüzünden yüzlerce arkadaşlarını toprağa veren polisler sanki yalan söylüyormuşum gibi beni göz altına alırlar iki...

Sahnede gözü kara bir vatan millet savunucusu taklidi yapan adam mikrofondan beni karalamaya çalışır bu da üç :

- Afedersiniz Ermeni (Cık, buradan sana ekmek çıkmaz)

-Protestocu Aleviymiş ( Olsam bundan gurur duyardım ama sünniyim)

-Paralelciymiş (Geometrik şekillerde favorim YAMUK tur. Vatana millete yamuk yapanı anında anlarım)

-İpsiz, sapsız, çapulcu işte ( Been ? Hahahaha)

-HDP'liymiş (Olsam beni Dolmabahçe'ye davet eder, sonra da bakan yapardınız ki asrın yalanı Ermeni soykırımını tanıyayım)

-Haşhaşiymiş ( Valla onların ana hedefi Sünni Nizamdı ama sizin Sünni Nizama verdiğiniz zararı Haşhaşiler bile veremedi. İmamları bile Tetikçi yaptınız.)

-Yahudi bu (Yahudi olsam bizi Vadedilmiş Topraklara eriştirecek BOP'un Eş Başkanı'nı destekler, onun zihniyetine oy verirdim )

-O zaman İsrail Uşağı (Üstün Hizmet ve Cesaret madalyasını bana mı verdiler ki ? Bu da tutmadı)

-Doğan medyacıymış (Hergün işe gelip giderken Hürriyet Gazetesinin önünden geçiyorum. Eyvah yakalandık :)) Ama bu bir suçsa yüzbinlerce suç ortağım var)

-O zaman Samanyolu tayfası (Valla Samanyolu TV için çekilen bir dizi bizim eski evde çekim yapmak istemişti, ona bile izin vermedik yani. Bu da olmadı)

-Ergenekoncu (O kurgu deşifre oldu, herkes pür-i pak dışarıda)

- Balyoz ? ( Buradan ilerleme bir yere varamazsın)

-Yeni kurulan ocakçı (E onu sen kurdun, bıragıptaaa gaçmayız biz :))

-Karakteri bozuk şehit yakını ( Malesef şehit yakını değilim ama iki oğlu olup asker babası olamayan çürük yakını da değilim çok şükür)

Kim lan bu ?

Kim olacağım, tek derdi vatan, millet, devlet sevdası olan, insanları ayrıştırmaya değil birleştirmeye çalışan, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları gören milyonlarca ÜLKÜCÜ den biriyim.

-Amacınız ne sizin ?

Ne olacak, 13 yıldır ülkeyi yönetip te , başımıza gelen olaylarda hiç sorumluluğu yokmuş gibi davrananları,  Oğuz Kaan dan bugüne gelen Türk Devlet Yönetme Geleneklerini yerle yeksan etmeye çalışanları, Saraylarda israf içinde yaşayanları oylarımızla sahneden indirmek...

Çok geç olmadan...