Çatılar evlerimizi, iş yerlerimizi yaz-kış demeden koruyan sistemlerdendir. Bir bina ülkemizde çatısız bir şekilde öngörülemez. Yine deprem riski taşıyan binaların sağlam temeller üzerine inşa edilmesi ne kadar gerekliyse, çatılarının sağlamlığı da o derecede önemlidir. Çünkü çatılar sayesinde rüzgâr, kar veya yağmur gibi dış etkenlerden korunabiliyoruz. Yine işletmelerde verimli olabilmek için sağlıklı ve etkili çalışma ortamlarının oluşması da şarttır. Örneğin çatısı su akıtan bir iş yerinde çalışan personeller kendilerini güvende hissetmezler. Bu durum onların yaptıkları işe de yansır ve üretimdeki verimlilik düşer. Bu anlamda tüm firmalar çatı arızasıyla karşı karşıya kaldıklarında İstanbul çatı ustası ararlar. Çatı Teknik 20 yılı aşkın süredir inşaat ve çatı sektöründe boy gösteren önemli kuruluşlardan birisidir. Çıktığı ilk günden bu yana onlarca farklı referans edinen firma işlerini daima kaliteli bir şekilde yapmayı sürdürebilmenin gayreti içerisindedir.

Çatı Tamiri ve İzolasyonu Neden Gereklidir?

Çatıların bizleri dış etkenlere karşı koruduğundan bahsetmiştik. Kendimizi huzurlu ve güvenli hissedebilmemiz için yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin bu duruma ayak uydurması şarttır. Bu anlamda bir işletme veya firma çalışanlarına uygun ve güvenli çalışma ortamlarını sunmak zorundadır. Çatılarda meydana gelebilecek arızalar sebebiyle sular bina içerisine sızabilir ve çalışma ortamını olumsuz yönde etkileyebilir. Bu durumun fark edildiği taktirde hemen harekete geçmek gerekir. Çünkü adım atılmadığı taktirde bu sorunlar gelecekte daha büyük problemlere dönüşecektir. Sağlıklı, verimli ve huzurlu bir ortam için çatı izolasyonunuzu ve tamiratınızı yaptırmayı ihmal etmeyin. Tüm bunlar içinse Çatı Teknik firmasının Referanslarımız kısmına göz atabilirsiniz.

Vapurda kadınlar Sulukuleliler gibi kavga ettiler Vapurda kadınlar Sulukuleliler gibi kavga ettiler

Çatı Tamiratı Yapan Firmalar Arasından Seçim Yapmak

İşletmenizde veya özel dairenizde çatı tamiratı gerekli olduğunu düşünüyorsanız internette derin bir araştırma içerisine girmiş olabilirsiniz. Bu araştırmaların sonucunda Çatı Teknik firmasıyla karşılaşmış da olabilirsiniz. Çatı tamiratınızı yaptırmak istediğiniz firmaya karar vermeden önce şu noktalara göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

  • İş Güvenliği ve Sağlığı: İnşaat ve makine sektörü iş kazalarının en sık meydana geldiği alanlardan birisidir. Bu anlamda çatı ve inşaat sektörü de önemli bir görev üstleniyor. Bu sektörde görev yapan firmaların gerekli önlemleri almaları ise şarttır. İş güvenliği ve sağlığı eğitimlerinin sürekli bir şekilde alınması, gerekli sertifikaların elde edilmesi oldukça önemlidir. Ancak bu sayede çevreye, müşterilere ve personellere karşı saygılı olunabileceği gözden kaçırılmamalıdır.

  • Tecrübe ve El Becerisi: İnşaat ve çatı denilince akla ilk gelen kavramlardan birisi de ustalardır. Tabi ki bir çatı onarımı yapan firma iyi ustalardan oluşmalıdır. Ustalık ve el becerisi, bu alanda olmazsa olmazlardan birisidir.

  • Uygun Fiyatlar: Kaliteli hizmetler, tecrübe ve iş güvenliğinin yanı sıra müşteriler en fazla fiyatlara dikkat ederler. Her firma şirketinin geleceğini koruyabilmek adına büyük masraflara girmekten kaçınır. Çatı Teknik firmasıyla iletişime geçebilmek için https://www.catiteknik.com/ web sitesini ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.

Editör: İsmail Türk