Korhan Berzeg'in kafatasına ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu. Kadavra köpeği "duman" tarafından bulunan kemikler, Korhan Berzeg'in öldüğünü doğruladı. 'Duman' tarafından, Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu.

Hatay'da Hortum Anı Kameraya Yansıdı Hatay'da Hortum Anı Kameraya Yansıdı

 Balkesir’in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Bir dönem Dünya Bankası'ndan Asya Direktörü olarak görev yapan Korhan Berzeg'in Mehmet Şimşek'in de hocası olduğu biliniyordu.

BULUNAN PARÇA, KAFATASININ ÖN YÜZÜNE AİT

23 Nisan’da ilk kemik parçaları ile Korhan Berzeg'e ait eşyaların ve kıyafet parçalarının bulunduğu dere çevresindeki alanda, 5'inci günde yapılan aramalarda bulunan parçanın, kafatasının ön yüzüne ait olduğu öğrenildi. Bulunan diğer 3 kemik ile birlikte İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen kafatası parçasının, bulunan diğer kemiklerle bağlantısının olup olmadığı DNA analizi ile belirlenecek. (DHA)

Kaynak: Habererk