Çözüm sürecinin yeni ortakları!
Adana İstasyon Meydanı doldu taştı
Adana'da İsmail Türk'e saldırı teşebbüsü
Bahçeli'den alkol yasağına destek!
Bu yazı 21 Aralık 2010, Salı 20:51:58 tarihinde eklendi.1524 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TAŞERONLAR! -

BOP,hakikati partizanlığa mahkum etmeyenlerin gayet iyi bildiği gibi; Alternatif Dünya Devleti denen ve Dünyanın kontrolünü elinde tutan İlluminati Örgütü’nün, Türkiye’nin jandarmalığında Orta Asya ve Ortadoğu’yu sömürme projesi. İlluminati’nin yönetici 10 eliti arasında bir hanedan; Rothschil Ailesi.
TAŞERONLAR!

Rothschild’in Uşakları

 

 

 

Bir Rothschild; zengin, musevi, banker ve hayata yön veren bir işadamı değilse, gerçek bir Rothschild değildir.” (Edmond de Rothschild)


Akepe iktidarı ile Türkiye BOP eşbaşkanı olan bir başbakan tarafından idare ediliyor.


BOP,hakikati partizanlığa mahkum etmeyenlerin gayet iyi bildiği gibi; Alternatif Dünya Devleti denen ve Dünyanın kontrolünü elinde tutan İlluminati Örgütü’nün, Türkiye’nin jandarmalığında Orta Asya ve Ortadoğu’yu sömürme projesi.
İlluminati’nin yönetici 10 eliti arasında bir hanedan; Rothschil Ailesi.
Ve bu ailenin ekonomi imparatorluğunun amiral gemilerinden,  tek başına dünya maden üretiminde % 12.5’lik pay ile birinci sırada olan; Rio Tinto.


Akepe iktidarı ile, Türkiye’de zirve yapan Rio Tinto’nun yatırımları için, Türkiye Maden Mühendisleri Odası’nın verdiği bilgilere göre; “Rio-Tinto isimli ABD- İngiliz sermayeli uluslar arası bir şirketin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de faaliyetlerini arttırdığı, yerli bir uzantısı aracılığıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nde yaklaşık 1.4 milyar hektarda, yani Doğu Anadolu Bölgesi büyüklüğünde bir alanda maden arama ruhsatını eline geçirdiği” anlaşılıyor.
Bahsi geçen Rio Tinto’nun “yerli uzantısı” kim?..
Başbakan’ın damadının genel müdür olduğu ve merkezi Kanada olan Anatolian Minerals Development Limited ’in (AMDL) ortak olduğu Çalık Grubu.
Anatolia Minerals şirketi kimin?..
Şaşırmayın; Rio Tinto.


Ergenekon Davası kapsamında tutuklanan Savcı Cihaner’in tutuklanma sebebini biliyor musunuz?..
Bir cemaatin üzerine gittiği için mi?..
İnandı iseniz, uyuyorsunuz demektir.
Yukarıda bahsettiğim şebekenin, Erzincan/Çöpler köyündeki Çalık ve Anatolia Minerals ortaklığına ait Çukurdere Madencilik Şirketi konusunda yaptığı araştırmalar sebebiyle Rothschil hanedanınca ipinin çekilmesidir, esas sebeb.
Anlayacağınız, Savcı Cihaner  “arı kovanına çomak soktu”.
 


Filmi biraz geri saralım…

Gözcü Gazetesi’nin 11.08.2001 tarihli nüshasında “Dehşet Verici Rapor” başlığı ile yayınlanan yazı dizisinin üçüncüsünde Rio Tinto hakkında;
 “Rio Tinto Mining Exploration adı bir zamanlar Trabzon Limanı’nın özelleştirilmesinde de geçer. Turgut Özal Hükümeti zamanında ünlü bir yahudi iş adamımız %50’si Avustralyalı, %25’i Amerikalı ortaklarına, %25’i kendisine ait bir şirket kurar ve Özal Hükümeti’nden Trabzon Limanı’nın işletim hakkını ister. Bu iş adamımız limandan hem maden ihracatı yapacak hem de Ermenistan Devlet Başkanı Ter Petrosyan’a verdiği sözü yerine getirerek Trabzon Limanı’nı Ermenistan’ın ithalat – ihracat kapısı haline getirecek. Ermeniler de soykırım iddialarından bir şekilde vazgeçecekler. Hükümetten onay alan bu iş adamımıza önce İstanbul basınından birkaç milliyetçi yazar tarafından, ardından Trabzon halkından büyük tepki gelir. Bu proje bir şekilde rafa kaldırılır. Bu yahudi iş adamımızın Amerikalı ortakları Ermeni lobisidir. Avustralyalı ortağı ise Rio Tinto’dur. Rio Tinto kısaca; İngiltere ve Avustralya’da merkezleri olan Siyonist bir şirkettir
ifadeleri yer almaktadır. Anlaşılan Rio Tinto, Türk-Ermeni probleminden faydalanmanın yolunu bulmuş, ancak Trabzon halkını aşamamış.


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile anlaşma yapan Petrobras’ın Karadeniz’de çok zengin petrol ve doğalgaz rezervleri bulunduğunu açıklamasının ardından, Maden Tetkik Arama Enstitüsü’nün (MTA) belirlemeleri ise karada yüksek miktarda maden yatakları, altın ve uranyum bulunduğunu ortaya çıkardı. MTA’nın belirlemelerine göre Doğu Karadeniz Bölgesi altın, uranyum, bakır, linyit, çinko, betonit, demir, mermer maden yatakları bakımından oldukça zengin kara parçası olma özelliğini barındırıyor. Türkiye’nin Japonya ile yaptığı anlaşma sonrasında uzaydan uydu vasıtasıyla bölgenin maden haritasını çıkarmak için başlattığı çalışmanın sonuçları alınmaya başlandı. Uydu fotoğrafları aracılığıyla, bölgede varlığı bilinen bakır, çinko, bentonit madenleri dışında altın ve uranyum yatakları da belirlendi. Araştırma sonuçlarına göre, Ordu’nun Ünye ve Ulubey, Giresun’un Görele ilçelerinde altın damarları, Giresun’un Şebinkarahisar ilçesi sahalarında uranyuma rastlandı.

Araştırmacı yazar Mustafa Çınkı;  “ Doğu Karadeniz’de Harşit vadisinde birden fazla şirket faaliyet gösteriyor” diyor.

MTA’nın belirlemelerine göre, Trabzon ilindeki maden rezervleri:
Vakfıkebir-Gökçeköy’de 60 bin ton, Sürmene-Kutlular sahasında 497 bin ton, Of-Katarakdere sahasında 613 bin ton, Maçka-Güzelyayla yatağında 154 milyon 700 bin ton, Yomra-Kanköy yatağında 2 milyon ton bakır, çinko, kurşun yatakları

Anne Trabzon’u kaybettik!” diye annesine ağlamaklı bir şekilde seçim sonuçlarını bildiren başbakanın, “her ne pahasına olursa olsun Trabzon’u alma” saplantısının altında yatanın ne olduğunu anlayabiliyor musunuz?..

Son olarak, Trabzon Limanı’nın; özelleştirme dahilinde  sn. Başbakan’ın damadı ve Çalık Holding’in gn müdürlüğü’nü yapan Berat Albayrak’ın baba şirketi Albayrak Holding’e verildiğini de söyleyelim…
 

 

Muhabbet ve selamlarımla…


Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları

MHP'de EN İYİ ÇALIŞAN İLİ HANGİSİDİR?
Ordu
Samsun
İstanbul
Ankara
Bursa
Antalya
Kocaeli
Edirne
Kars
Kayseri
Trabzon
Muğla
İzmir
Manisa
Balıkesir
Gaziantep
GaziSOFT Php Profesyonel Haber Yazılımı