Ahmet Yenilmez yazısında, Zafer Partisi Sözcüsü Lütfü Şahsuvaroğlu’ndan da bahsetmişti. Yenilmez’e cevap gecikmedi.

Şahsuvaroğlu, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

Ahmet Yenilmez bu yazıda benden bahsetmiş. Derviş Edip ve Muhip Alp benim 1980 öncesi Ülkücü dergilerdeki müstear adlarım; ama haksızlık etmiş, sığınmacıların ülkelerine dönmeleri ve iyi komşuluk yapmalarını dilemek ırkçılık değildir.

“Ottowa Sözleşmesi ve Geri Kabul Anlaşması tarihimizin en aptalca anlaşmalarıdır. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde, Türkiye’den de toprak talep etmesi kaçınılmaz olan 2. İsrail’in kurulması BOP’un parçasıdır. Her ülkücü her milliyetçi buna karşı çıkmak zorundadır. ”

“Küresel emperyalizmin ülkemizi uluslararası göçmen kampı haline getirmesi bizim bin yıllık Kızıl Elma’mızı da ortadan kaldırır. AB’den fonlananlar ve Göç İdaresi projelerinde hep “YEREL HALKIN İKNASI” bahsi var.”

Türk milleti yerel halk mı?

Milli birliği bozan her şey onlara hizmettir.

4 kriz var şu an ülkede: Devlet, milli birlik, ekonomik kriz ve hepsini tetikleyen sığınmacılar krizi. Sığınmacıların Arap, Türkmen, Afgan, Özbek olmaları da önemli değil. Zira terk ettikleri vatanları hem onlara hem bize zarar.

“Suriye’de terör devleti mi kurulsun?”

İsrail mi kazansın?

Güney Türkistan(Afganistan) 50 bin kişilik Taliban’ın mi olsun?

Irak, Suriye ve Türkiye topraklarından çalınan bir PKKİSTAN mı istiyorsunuz?

Tahran Zirvesinde Suriye’nin toprak bütünlüğü vurgulanmadı mı?

O halde Rusya ve İran’la anlaşırken neden Suriye ile görüşmezsin?

Zafer Partisi Sayın Şükrü Sina Gürel başkanlığında diplomasi atağına geçtik. Zafer Partisi düzenin bütün partileri küresel emperyalizmin kıskacında iken yepyeni bir yol açtı Türk gençliğinin ve Türkiye’nin ufuklarına. O da “YIKILSIN DÜZEN YAŞASIN DEVLET” zihniyetinin canlanmasıdır.

Türk gençliği ecdadının bütün değerlerine sadık ama onların iğdiş edilip çöpe atılmasına, değersizleştirilmesine de karşıdır.

Nurettin Topçu’nun vuzuhla işaret ettiği gibi dini sömüren siyasete artık son vermek boynumuzun borcudur. FETÖ vb hiçbir suiistimale izin verilemez.

FETÖ’ye sözde karşı olup onun metodolojisini kullanmaya, kul hakkı yemeye, soru çalmaya, liyakatsiz atamalara, maden gaspına, toprak ve su kaynaklarımızı kirletmeye, devleti soymaya, İslam’ı sömürmeye devam etmek FETÖ’ye ve İngiliz Yahudi aklına, CIA’ya hizmet etmektir.

Zafer Partisi kurulduğundan bu yana iki konuda halkın %80’inin desteğini aldı. Sığınmacıların ülkelerine dönmeleri gerektiği ile Çevre ve tarım konuları. Ne Ümit Özdağ ne herhangi bir Zafer partili Arap düşmanı, Afgan Özbek Türkmen düşmanı değildir. Arap yada Afro ülkücülerimiz elbette var(dı).

Atatürk’ün dediği gibi bu ülkeye vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür. Ne mutlu Türk’üm diyene. Ancak bu sessiz istila ve vatandaşlık verilenlerin Resmi Gazete’de yayınlanmaması Türk milletine ihanettir.

Bu bizimle açıktan savaşmaya cesaret edemeyenlerin işgal programıdır!

Kısaca Türk milleti tarihinin hiçbir devrinde kendisi soykırıma uğradığında bile asla ırkçılık yapmamıştır. Hele şimdi herhangi bir milliyetçi kesimden ya da isimden Türk milletinin yüksek idrakine yapılacak bir saldırı kendi ayağına sıkmaktır. Bu da yerel halkı ikna amacı taşıyan İngiliz-Yahudi aklına ve yerli işbirlikçilerine hizmet etmek anlamına gelir.

Mehmet Akif’in dediği gibi: “Müslümanlık bilmem amma galiba göklerdedir.” Küresel emperyalizm yüz yıllık hesabını unutmuş değildir. Masum bir milletin kalbiyle oynayarak istila programını Ensar Muhacir ile tevil etmeye de halkımız artık feraseti ile izin vermiyor.

Biz diyoruz ki: Devlet yönetilemiyor, millet devletini geri istiyor. İki ittifak da toplumu geriyor, milli birlik krizine neden oluyor.

650 milyar dolar borç yeni borçla kapanmaz.

105 milyar dolar ödediğimiz sığınmacılar ülkelerine dönmezse yaklaşan küresel ısınma ve iklim değişikliğinin yol açacağı kıtlık ve açlık tehdidi ve yeni göçleri yönetmemiz imkansız hale gelecektir.

O yüzden bütün vatan evlatlarını eskimiş tartışmalardan vazgeçerek Türkiye’nin istikbalini kurtarmaya davet ediyorum.

ahmet yenılmez

Ahmet Yenilmez

Editör: Gökçe Sevim