Bodrum Limanı'na giremeyen, Karaada açıklarına demirleyen yat, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde inşaat, petrol, petrokimya ve enerji konularında lider konumunda bulunan Bin Jabr Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Saeed Bin Jabr Al Suwaidi, oğlu Mansur Bin Jabr Suwaidi, gelini ve yakınları ile birlikte bu sabah, Bodrum'a geldi. 200 milyon dolar değerindeki, 60 metrelik yüzen saray 'Queen Mavia'yla Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan kente gelen aile, yat Bodrum Limanına giremeyince Karaada açıklarına demirledi.

150 BİN DOLARA 4 HALI ALDILAR
Sabah zodyak botla Bodrum'un Yalı Mahallesi'ndeki iskeleden karaya çıkan Suwaidi'nin yakınları, VIP araçlarla Mumcular Mahallesi'ndeki bir halı atölyesine gitti. Suwaidi'nin yakınlarının 40'ar metrekarelik el dokuması ve kök boya kullanılarak bir yılda yapılan 4 halıya 150 bin dolarlık ödeme yaptıkları öğrenildi. Saeed Bin Jabr Al Suwaidi'nin ise yatın üzerinden Bodrum'u izlediği zaman zaman kitap okuduğu görüldü.
Yata personel tarafından Bodrum balıkçılar çarşısından 12 bin dolarlık deniz ürünleri ve meyve takviyesi yapıldığı, Suwaidi'nin üç gün Bodrum ve koylarında kaldıktan sonra tatilini Yunan adalarında sürdüreceği öğrenildi.

Kaynak: dha