5 Haziran'da, kaldığı cezaevinden tahliye edilecek olan Deniz Seki yönetimden bir istekte bulundu. Seki tahliyesinin 18.00 yerine 20.40'tan sonra yapılmasını istedi.

Medyatava'da yer alan habere göre, 5 Haziran’da hapishaneden çıkmaya hazırlanan sanatçı Deniz Seki, oruç tutacak olan basın mensuplarının mağdur olmaması adına için tahliyesini iki saat erteledi.

Cezaevinden 18.00 yerine 20.40’taki iftardan sonra çıkacak olan sanatçı, 3 yıl hapis yatmasına rağmen görev başındaki basın mensuplarının aç kalmaması için bu kararı aldı.

Bilindiği gibi Deniz Seki Kokain ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına" çarptırılmasına hükmettiği kararın gerekçelerini açıklanmış,Deniz Seki'nin arkadaşlarına 296 görüşmenin birçoğunda kokain temin ettiği belirtilmişti.

Kararda, soruşturma kapsamında bir otel odasında yakalanan Deniz Seki’nin ifadelerinde uyuşturucu madde kullandığını kabul ettiği belirtildi. Seki’nin uyuşturucu isteğinin telefon dinlemesine de takıldığının belirtildiği kararda, "30 dakikaya Neşe’ye paspas 500 dolar" ve "8 taş 4 kuş" diyerek uyuşturucu istediği vurgulandı. Gerekçeli kararda Seki’nin bir görüşmede "Oğlum ben kendime istemiyorum, benim evde var" diyerek arkadaşlarına da uyuşturucu istediği vurgulandı.

‘296 görüşmesinin bir çoğunda kokain temin etti’

Sanık Deniz Seki’nin, toplam 296 adet görüşmesinin tamamına yakınında Sinan Yüksel ve Diyar kod isimli şahıslardan neredeyse her gün uyuşturucu maddelerden kokain maddesi temin ettiğine dikkat çekildi.

Editör: TE Bilişim