Uygun fiyatlar, indirim kodları ve kampanyaları yakalayarak hayalinizdeki elbiseye sahip olmak için picodi türkiye sayfasını mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Stilinize ve vücudunuza en uygun elbise modelini seçin.

Abartılı elbiseler yerine doğal güzelliğinize vurgu yapacak, sade ve şık elbise modelleri tercih etmeye çalışmalısınız. Ağır kumaşlardan kaçınmalı, bunun yerine uçuşan, tül ve şifon gibi kumaşlar tercih etmelisiniz. Sezon trendi omuz dekoltesi ve sırt dekoltesi zarafetinize vurgu yaparak hoş bir görünüm oluşturacaktır.

Koyu renkler ile asil bir siluet yaratabileceğiniz gibi bahara ve genç yaşınıza uygun; pembelere, mavilere, morlara ya da yeşillere de şans verebilirsiniz.

Mezuniyet balolarında genellikle elbiseler tercih edilse de farklı bir şeyler denemekten yanaysanız tulumlar ile sofistike bir duruş sergileyebilirsiniz.

İşlemeli, taşlı, yoğun drapeli ve fırfırlı modeller tercih etmekten ise kesinlikle kaçınmalısınız.

Üzerinde saatlerce duracağınız ayakkabıları doğru seçin.

Topuklu ayakkabılar mezuniyet balosunun da vazgeçilmezleri! Bacaklarınızı daha ince ve uzun gösterecek topuklular görünümünüze zarafet katacaktır. Tüm gece ayakta olacağınız ve dans edeceğiniz için şık bir görünümü rahatlık ile birleştiren modeller mezuniyet için ideal bir tercih. Tek bantlı, bilekten bağlamalı ve kalın topuklu ayakkabılar rahatlıkla kullanabileceğiniz modellerden.

Canlı renklerde bir elbiseyi ten rengi ya da gümüş renkli bir ayakkabıyla tamamlayabileceğiniz gibi sade bir elbiseyi gösterişli ayakkabılar ile tamamlayarak dengeli bir stil oluşturabilirsiniz.

Vapurda kadınlar Sulukuleliler gibi kavga ettiler Vapurda kadınlar Sulukuleliler gibi kavga ettiler

Ortaokul ya da lise mezuniyetine katılacaksanız topuklu ayakkabıların yanı sıra babetleri ve oxford ayakkabıları mutlaka değerlendirmelisiniz. Böylece düz tabanlı ayakkabılarınız ile anın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Spor ayakkabılar ve yüksek platformlu ayakkabılar tercih etmekten ise kaçınmalısınız.

Zarif bir çanta ile görünümünüzü tamamlayın.

Küçük, minimalist çizgiye sahip bir “clutch”  zarif görünümünüzü pekiştirecektir. Zarf çantaları kullanabileceğiniz gibi metal detaylar, canlı renkler ve desenler ile süslenen çantalar da görünümünüze şıklık katacaktır.

Aksesuarlar ile son dokunuşu ekleyin.

Elbisenizin kesimine ve stiline uygun, modern takılar ile kombininizi zenginleştirebilir, mükemmel bir görünüm yakalayabilirsiniz. Yakası detaylı bir elbise tercih ettiyseniz karışık bir görüntü yaratmamak için kolyeler yerine bileklikler ve küpeler kullanabilirsiniz. Düz bir elbiseyi göz alıcı hale getirmek istiyorsanız elbiseniz ile zıt renklerde, büyük taşlı kolyeler tercih edebilirsiniz. V yaka bir elbise kullanacaksanız sallantılı kolyeler ile tamamlayabilirsiniz. Belinizi daha ince göstermek için şık bir kemer kullanabilirsiniz. Bu videodan da mezuniyette nelere giyebileceklerinize göz atabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim