Bu sürü konakta taşıdıkları sıfatlara göre konum alır. Sorun yoktur; çünkü konum-paye konforunun dayanılmaz hafifliğinde Feodaliteye dahi methiye dizerler.. ki BAHÇELİ’ye neden dizmesinler. MHP genel merkezine kapağı atanlar için sorunlar bitiyor ve nazır koltuklarında Eyyam-ı baharest; “Bahar geldi, gül, lale ve nesrin fışkırdı topraktan. Sen hala toprakta ne arıyorsun?” deyü adeta nev Lale Devri yaşarlar. O Fildişi kulede sorun yoktur. Eğer ki “var” derseniz ana avrat sebb-ü şetim, sopa gösterilir.. dayağı yersiniz.

Karanlık perdeler yırtılır ve hakikat ortaya çıkarsa Deva, Dev olurmuş.. yani beyzade suratlar ifrit, korkunç hal alır. Şimdi birileri (harekette) hakikati deşmeye çalışıyor. Sorun var.. bir mesel, beyni acıtan kıymık. Gel gör Ulu-l emr sahibi BİLGE ve avene tayfa her zemin ve seviyede kâfire saldırır gibi… Ülkücü muhalifmiş.. olsa olsa yakılması gereken eril-dişi cadılar kafilesi.

Bir kişinin sadece Narsist olması yetmiyor; ona kelime ve ritüel eşliğinde kibir ve vehim taşıyanların çokluğu-konumu mes’eli vahim kılıyor. O kişiye mal edilen bir Mistifikasyon; haydi Marks bu kelimeyi tekeline almış olsun; diyeyim ki Mistisizm. Vehmedilen bilgelik, gaibi görme hikmeti, istihare sezisi kontrol ve gözlemden çok bir tarikat şeyh mürit ilişkisini vazeder. Oysa olgular, akıl ve realite size sırtınızı dönme şansı vermez. Kafanızı kuma gömemezsiniz. Uyutanlara ve ululuyanlara akılınızı bir kenara bırakıp iradenizi et-kemikle beraber emanet ettiğinizde yüce DAVA’nın Bozkurtları değil; AKÜ’nün bilmem kaçıncı delik gözü sayılırsınız.

Bakıyoruz; eski Ülkü Ocağı başkanları, genel merkezden gayrı hayat damarı kalmayan Ülküdaşlar, kutsal(!) beklentinin BİLGE kılıcını sallayarak yarına yatırım derdindeler. Mevzunun ciddiyeti kategorize edilerek bayağılaştırılmıştır arkadaşlar. Meral Akşener daha şimdiden bu raddede yıpratılırken Yıldıray Çiçek, MHP’nin geleceğini kurtarıyor; hayırlı olsun ona daha parlak makamlar. Yıldıray Çiçek ne ki… Sinan Oğan, Koray Aydın samimiyet testinin kaçıncı sorusundalar?

Kıyıda tenhada derdini yaşayan Ülkücü arkadaş; bu kavga inan olsun senin değil. Herkesin bir hesabı var. Git evde tv seyret, kahvede pişti oyna ve kendini üzme. Parti işleri bunların mesleği olmuş. Şimdi ne Şefkat Çetin’i kınıyorum ne Semih Yalçın’ı… Bu camiada olanlar hep aynı azotlu havayı solumuşlar; umut yok! MERAL AKŞENER, SARAY PROJESİ… Yok o THE CEMAAT’ın ajanı! Hayır; SİNAN OĞAN, SARAY PROJESİ!!! KORAY AYDIN, YCHP’li… Hayır.. onun da etrafında THE CEMAAT’e yakın isimler vardı… Evet.. yok, hayır! Kim kimin neyiydi?!.    

Meral Akşener zayıf kaldı, Sinan Oğan’ın zati şansı yok. Koray Aydın bir önceki adaylığından sabıkalı. O herkes gitsin, Devlet Bahçeli kalsın! Ülkücü Ülkücüye sövüyor, dövüyor.. biliyorsunuz! Zaten bu MHP’nin Genel Başkanı olmak Töton Şovalyesi gibi.. Tapınakçılar gibi telmizle olur veya Devlet Bahçeli kalır! El birliğiyle Bahçeli’den tutun şimdi delege kumpasında koşturan DAVA arkadaşınıza kadar gerçek MHP karşınızda durmaktadır. Ya Devlet Bahçeli o fildişi kulede tek başına kalsın ya Meral Akşener bir umut genel başkan seçilsin. Hangisi olması gerekendir?!.

MHP, Türkiye’yi kaçırıyor.. giden gidiyor haberiniz ola!