Halepte'ki katliami böylesine bir cinayet ile gölgelemek, halep'te ortaya çıkan vicdan'a suikastir... 

cinayet ile hak aranmaz...

 

 

 

Rus büyük elçisini kim öldürdüyse öldürsün Büyükelçi bir devletin diğer devlete emanetidir.

 

Türkiye’yi ve Türk milletini seven biri bize emanet edilene ihanet edemez,ederse o bir hain olarak anılır,bilinir! Bakalım bu hainliğin arkasından hangi alçaklar çıkacak? Bu hadiseye sevinmek tıpkı ASALA’nın Türk elçilerini şehit etmesine sevinmek gibidir!Biz alçaklığın her türüne karşı olmalıyız ülkücülük budur...

 

 

 

Türk töresinde misafirin yeri baş köşedir,her şeyin en güzeli misafire ikram edilir.Biz bu gün Ankara da misafirimiz Rus Büyük elçisine güzel şeylerimiz yerine kurşun ve ölüm hediye edilmesini seyrettik! Çok üzücü bir hadise !Hele hele bu hadise bir devlet görevlisince işlenmiş olması çok daha vahim ve sorumsuzluk!

 

 

 

Burada suç kimde? Kimi suçlamalıyız? Hangi kurumlar sorumluluk sahibidir?

Bunlar bir bir değerlendirilecektir!Şahsen ben çok üzüldüm!  Herkesinde üzüldüğünü tahmin ediyorum! Buradan birbirine rakip olan herkes birbirini suçlayacak eleştirecektir! Suç kürk olsa kimse giymez derler”!

 

 

Buradan ders alınır mı ? Bilmiyorum ama her zaman diyorum güçlü olmak can yakmayı meşrulaştırmadığı gibi zayıf olanı da tahrik meşru yapmıyor!Rus büyük elçisini öldüren polisi dinlediniz Suriye ve Halep den bahsediyor! Kaç gündür yandaş ve bütün medya Halep üzerinden inanılmaz hikayeler gösteriyor,onları seyreden saf ve cahil birinin böyle bir şey yapmasını haklı kılmadığını belirtmiştim ama gerekçe oluşturmadı diyemeyiz!

 

 

 

Bakın aynı şey PKK teröründe de söz konusu!Yetkililer PKK bitti derken,yine medya dan PKK önderlerinin güya herkes başının çaresine baksın diye teröristlere mesajlar yayınlarken üst üste İstanbul ve Kayseri de kalbimizden vurdular bizi !

 

 

Bu sefer yandaş terör uzmanları bu bir intikam cinneti yorumları yaptılar!Dikkat ederseniz eylemlere farkında olarak veya olmayarak gerekçe oluşturdular! Bu açıklamaların tümün de kuşkusuz doğruluklar vardır ama hadiseleri anlatmaya çözmeye ve tedbir almaya yetmediğini görüyoruz!

 

 

En büyük tedbir insana insan değeri vermek ve o muamele yi yapmaktır!İnsanları hayattan vazgeçirecek kadar biz ne yapıyoruz demedikçe dünyayı yönetenler terör vallahi bitmez,billahi bitmez!