Meclis'teki anayasa oylamasına, liderlerin vekiller üzerindeki baskıları ve kapalı kapılar arkasında yapılan pazarlıklar  damgasını vurmuştur. Birbirlerine ağıza alınmayacak derecede  hakaretler eden iki lideri bir araya getirip, yol arkadaşı yapan ve kadim dostluğun temelini atan  sebepler milletimizce namalum olsada, çok güçlü olduğu aşikardır.

MHP'yi  sadece evrak ve tabela üzerinde temsil eden Bahçeli ve kapıkullarına seslenmek istiyorum; Sizler neyin vebaline ortak oldunuz biliyormusunuz? Haraç mezat satılan milli servetimizin , Ergenekon, Balyoz ve Poyrazköy iftira operasyonlarının, kozmik oda  deşifresinin, çözüm süreci ihanet projesinin, baştan sona yanlışlarla dolu Suriye politikasının, 17-25 aralık yolsuzluklarının , basın, yayın ve düşünce özgürlüklerinin , 11.8 olan işsizlik oranının, 600 milyar dolarlık kamu  dış borcunun,  kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilen  yandaş personel istihdamının, çiğnenen ve derin dondurucuya konulan Anayasa  maduriyetinin, 3.5 milyon Suriyeliye devlet hazinesinden harcanan 10 milyarlarca doların... Parlementer demokratik sistemimizi pasifize ederek, milli iradeyide tek adam cuntasına teslim etme isteğinizin bedelide hesaplarınıza ayrıca  ilave edilecektir. 

Sizler, yarım asırlık Ülkü davasına, 5000 den fazla şehidimize ve partimizin kurucusu ve Başbuğ'umuz merhum Alparslan Türkeş beye  ihanet ettiniz. Mutlumusunuz bilmiyorum ama, bu davranışlarınızın bedelini  iki cihandada ödemekten kurtulmanız mümkün değildir...

ALLAHIN İZNİYLE BU İHANETİNİZ, HALK OYLAMASIYLA TERS TEBECEK VE ELİNİZDE PATLAYACAKTIR....GÜN OLA HARMAN OLA