OLDU MU BEY ?

 

Taban senden mücadele beklerken sen müzakerenin dozunu kaçırdın, oldu mu Bey ?

 

Zor gününde ebed müdded olan devletimizin yanında olmak boynumuzun borcu ama sen hükümetle hesaplaşmadan helalleşmeye kalkıyorsun, oldu mu Bey ?

 

Kandırılanlara, sızdıranlara, yanlış adım üstüne adım atanlara koca bir devletin anahtarını teslim etmeye çalışıyorsun, oldu  mu Bey ?

 

Nerede kaldı yazılı sınavlardan yüksek notlar alıp, sırf ÜLKÜCÜLER diye, saçma sapan mülakatlarda koltuklarını kaybeden okul müdürlerimizin hakkı ?

 

İnandıkları dava üzre yaşadıkları, çalıştıkları için oradan oraya sürülen öğretmenlerimiz haklarını helal ettiler mi ki bu hükümete de siz mutabakata varabiliyorsunuz Bey ?

 

Yüreğindeki evlat acısıyla haykırıyor diye yerde yatarken tekme yiyen madenci yakını bu hükümetten razı mı ki, onun sesi olması gereken sen razı oluyorsun Bey ?

 

Dolmabahçe de toplantılar yapanlar, açılıp saçılıp akil diye sakilleri diyar diyar dolaştıranlar, valilere operasyon izni vermeyip şehirlerimizi hendeklerle doldurtanlar bu milletin gönlünde affa uğradı da bizim mi haberimiz yok Bey ?

 

Pazarda alışveriş yaparken hamile eşinin gözü önünde alçakça ensesinden vurulan Astsubayımızın yeni doğmuş çocuğunun gözüne bakarak atsana şu anayasa değişikliği imzasını Bey…

 

Yüce Divan’a göndermezsem namerdim“ diyordun, ne oldu da iş “Yüce Anlaşma” ya döndü Bey ?

 

Madem ki mevcut durumda sakatlık var, o zaman neden Başkanlık için mesai harcıyorsun da, mevcut sistemin mevcut anayasa doğrultusuna dönmesi için mücadele etmiyorsun Bey ?

 

543 tane yasal imzaya rağmen kanunlardaki boşlukları kullanıp aylardır kurultaydan kaçabiliyorsun, canının istediğini atıyorsun, ihraç ediyorsun. Yargıyı ve yasamayı tek adamın emrine toplayan sistemde, onlar istemeden ne yapabileceğini zannediyorsun ki Bey ?

 

Koltuk mu tatlı, gelecek seçimleri mi düşünüyorsun, aklını Cennetmekan Başbuğ um gibi GELECEK NESİLLER için çalıştırmayı denesene Bey.

 

Biz sana Bey dedik, inandık, 19 senedir oy verdik, seni savunduk, arkanda durduk, sen ÜLKÜCÜLER için ne yaptın Bey ?

 

Bütün konjonktür MHP den yanayken 5 ayda 40 vekil yedin, madem bu kadar sevecektin, mücadele yerine helalleşecektin neden koalisyon yapmadın Bey ?

 

Taban seni istemiyor, imza toplayıp demokratik mücadelesini veriyor, sen partiyi kurultaya taşıyacağına yüz küsur farklı kelimeyle ÜLKÜCÜ kardeşlerine hakaret ediyorsun Bey.

 

Gel tren kaçmadan dön yanlışından, tabanını dinle. Kurultaya git, partiye güçlü bir yönetim gelsin. Türkiye’nin güçlü bir MHP ye, bu milletin sağlam bir iktidar alternatifine çok ihtiyacı var Bey. 

 

Gel tefrika sokma kardeşlerin arasına, ÜLKÜCÜYÜ ÜLKÜCÜYE düşman etme.

 

Sonra çok geç olur Bey…