“Sen Yoksan Bir Eksiğiz” Bu güzel söz Sn. Meral Akşener’in hepimize çağrısıdır.Ben şahsen bu çağrı’nın ruhuna eşlik etmek adına vaziyet aldım.

Bu çağrı imza vermemiş kardeşlerimizedir.
Bu çağrı henüz tarafını belirtmemiş gönüllere çağrıdır.
Bu çağrı dağa taşa sancısı olan insanlara yapılan bir çağrıdır.

MHP de alışa gelmiş oligarşi ahlak gereği ahbap-çavuş ilişkisi ile gemiye ilk binen yer kapar algısı ile bu gün bu hale getirilmiştir!Artık bu kötü alışkanlıklardan kurtulmak için adına “değişim” diyerek adalet ve MHP iktidar özlemini haykırıyoruz.

Uçağa önce binmek ön sırada olmak anlamı taşımaz.Biletiniz varsa ve hangi numara yazıyorsa koltuk seçebilirsiniz? Gemiye ilk binen istediği kamarayı alamaz!

Sözü bu gezilerimizde,toplantılarımızda protokolün ön sıralarında yer almaya çalışan,bunu yaparken de kırıcı olan,nezaketini kaybeden herkese kötü örnek olan arkadaşlar için yazıyorum!Üzgünüm ama bu güzel yürüyüşe zarar verir!Fedakarlıkları,emekleri gölgeler!Genellikle ben çekim yaparım bazı tipler var ki hemen ablanın yanında olmak istiyorlar,kameraların karşısında kafa gösteriyorlar!Bu en çok o arkadaşlarımızı zayıflatır,yok böyle bir şey orda olmak o arkadaşları önemli adam yapmaz!

Gittiğimiz illerde işin ucundan tutmak yerine tören alanlarında sadece ön sırada olmak için sıra bekleyenler bir bir biliniyor ve çok komik hale düştükleri için gülünç oluyorlar!Umarım bu dostça uyarımdan sonra halkın arasında bir dava ve gönül adamı olmayı öğrenirler!Siyasette Egolarını yenip sermaye yapamayanlar büyümez aksine çok küçülürler!Ben açık söylüyorum bu yürüyüşün ikinci ismi yoktur olamaz.İkinci isim hepimiz iz bu böyle biline.

Biz küçük yada önemsiz adam olduğumuz için mi ayakta duruyoruz? Bizim emeklerimiz oturmayı değil bize çalışmayı gönül kazanmayı emrediyor hadi lütfen artık sizde bunu böyle yapın egosu kuvvetli arkadaşlarım…