Yıldönümü veya özel bir gün yaklaşıyor! Sevgilinize unutulmaz ve romantik sürprizler planlamanın da zamanı geldi. Kabul edelim ki, sürpriz her insanı mutlu eder ve şımartır. Ayrıca her insan kendisine sürpriz yapılmasından veya hediye verilmesinden hoşnut kalır. Sevgilinize yapacağınız romantik sürprizler ilişkinize renk katacak ve ona sevildiğini hissettirecektir. Ona sürpriz yapmak, erkek arkadaşınıza yapabileceğiniz, kendisini özel hissetmesini sağlayacak, ilişkinizi güçlendirecek en tatlı jesttir. Erkek arkadaşa hediye ve sürpriz önerileri için bu yazımızda size rehberlik niteliğinde öneriler sunacağız. İlişkinizde kaybolan kıvılcımı yeniden canlandırır ve hatta onu yıllar sonra hatırlanacak temel bir anı haline getirir. Erkek arkadaşınız için romantik sürpriz fikirleri içeren bir liste oluşturduğumuz için, erkek arkadaşınıza yönelik bir sürpriz planını gerçekleştirmek çok fazla zamanınızı almayacaktır:

1. Sürpriz Bir Akşam Yemeği Planlayın

Sevdiğiniz kişiye sürpriz planlamak mutlaka doğum günü veya yıl dönümünde yapılmak zorunda değildir. Bu sefer Sevgililer Günü için bunu yapmaya ne dersiniz? En sevdiği restoran veya kafede ona hoş bir sürpriz planlayın. Balonlarla veya diğer parti dekorasyonlarıyla süsleyebileceğiniz ayrı bir köşe ayırmayı yöneticinizle görüşmeye çalışın. Masayı güller ve mumlarla süslemek için restoran personeliyle bile konuşabilirsiniz, böylece masayı daha da özel hale getirebilirsiniz.

2. Aynanın üzerine küçük notlar bırakın

Ayna karşısında küçük aşk notlarıyla uyanmaya ne dersiniz? Bu, erkek arkadaşınız için planlaması çok kolay, sevimli bir sürpriz fikri. Sevgiliye yaratıcı hediye olarak kişiselleştirilebilir bir armağanı da notlarınız eşliğinde Ona sunabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey, notları yazmak için bazı yapışkan notlar ve siyah kalemdir. Sevgi sözcükleri yazmanın karşınızdakinin sevildiğini, hoş karşılandığını ve desteklendiğini hissettirdiği söylenir. Aslında bu notları günün farklı zamanlarına yapıştırabilirsiniz. Ona yapacağınız bu sürpriz ona değerli olduğunu hissettirecek ve onu ne kadar sevdiğinizi gösterecektir.

3. Onu profesyonel bir masaja kaydedin

Sadece kadınların şımartılmaktan hoşlanacağını kim söyledi? Erkekler bile şımartılmaktan hoşlanır. Erkek arkadaşınıza sürpriz olarak masaj hizmeti rezervasyonu yapmaya ne dersiniz? Yoğun iş programlarının olduğu günümüz dünyasında, günün sonunda rahatlatıcı bir masaj ihtiyacınız olan mükemmel terapidir. Erkek arkadaşınıza, tüm iş stresini atmasına yardımcı olacak ve ona çok ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlayacak 60 dakikalık veya 90 dakikalık sürpriz bir masaj yaptırın.

4. Film Gecesi Planlayın

Bugünlerde çoğumuz kapalı alanlarda kalmayı seviyoruz. Erkek arkadaşınıza sıcacık bir Sevgililer Günü film gecesi sürprizi planlamaya ne dersiniz? Evinize peri ışıkları, yumuşak yastıklar ve battaniye koyarak sıcacık bir köşe oluşturabilirsiniz. En sevdiği filmi, filmi izlerken ikinizin de keyfini çıkarabileceği bir kutu patlamış mısırla birlikte hazır bulundurun. Bir film gecesi, bu Sevgililer Günü'nde erkek arkadaşınız için mükemmel bir sürpriz hediyedir.

5. Birlikte Bir Aktivite Planlayın

Erkek arkadaşınıza bir sürpriz planlarken, onun bir müzik, fitness, dans veya resim kursuna kaydolmak istediği ama buna vakit ayıramadığı zamanları düşünün. Şimdi onun bekleyen arzusunu yerine getirmenin tam zamanı. Onu hobi dersine kaydedin ve bu onun için bir sürpriz olsun. Bu, onun çıkarlarını göz önünde bulundurduğunuzu ve her zaman bunun farkına varmak için çaba gösterdiğinizi hissetmesini sağlayacaktır. Bu aynı zamanda daha önce bırakmış olabileceği tüm hobilerini yeniden canlandırmanın da mükemmel bir yoludur.

6. Bir Etkinliğe Bilet Alın

Bir metropol şehrinde kalırsanız, Şubat ayında birkaç ilginç etkinliğin gerçekleşmesi ihtimali yüksektir. Erkek arkadaşınızın bu etkinliklerden bir veya daha fazlasına katılmakla ilgileneceğini düşünüyorsanız, bu etkinliklerden bir veya daha fazlasına bilet alarak ona bir sürpriz planlayın. Bu onu çok mutlu edecek ve hatta etkinliğe daha iyi olan yarısıyla katılırken sevildiğini hissetmesini sağlayacaktır.

7. Evcil Bir Hayvan Hediye Edin

Siz ve erkek arkadaşınız evcil hayvan severseniz, ona bir evcil hayvanla sürpriz yapmak harika bir fikir olacaktır. Erkek arkadaşınız eve onu sevmeyi bekleyen küçük bir yaratığın yanına geldiğinde bu onun için en tatlı sürpriz planı olabilir. Bu sürpriz, evcil hayvanlara karşı yumuşak bir köşesi olan erkek arkadaşınızı etkilemenin harika bir yoludur. Ancak bir evcil hayvanı yalnızca tüylü bir bebeği sevmenin ve ona bakmanın gerektirdiği bağlılıktan eminseniz alın.

8. Birlikte Resim Yapın

Birlikte resim yapmak partnerinizle bağ kurmanın en iyi yollarından biridir. Erkek arkadaşın için bir boya randevusu planlamaya ne dersin? Bunu evde planlayabilir veya ikiniz için bir sanat dersi ayırtabilirsiniz. Erkek arkadaşınıza nasıl sürpriz yapacağınızı arıyorsanız, birlikte resim yapmak kolay ve yapılabilir bir fikirdir ve aynı zamanda aranızda bağ kurmanıza da yardımcı olacaktır.

9. En Sevdiği Yemeği Pişirin

Yemek yapmayı seviyorsanız ve erkek arkadaşınız farklı yiyecek ve içecek türlerini denemeyi seviyorsa, bu erkek arkadaşınız için mükemmel bir romantik sürpriz olabilir. Erkek arkadaşınızın damak zevkine göre internetteki kaynaklardan en iyi tarifleri seçip, özellikle Sevgililer Günü'nde ona harika yemekler hazırlayabilirsiniz. Bu yemeği şarapla eşleştirin ve evde mum ışığında bir akşam yemeği planlayın.

İnsana Dair: Yaşam Ayavefe'nin Topluma Yönelik Sonsuz Sevgi Dolu Çabaları İnsana Dair: Yaşam Ayavefe'nin Topluma Yönelik Sonsuz Sevgi Dolu Çabaları

10. Ona Şiir Yazın

En yaratıcı kişi olmayabilirsiniz ama erkek arkadaşınız için küçük tatlı bir şiir yazmaya çalışmak onun için en güzel sürpriz olabilir. Erkek arkadaşınıza yönelik bu sürpriz planın, ona ithaf etmek istediğiniz replikleri bulmak için önceden biraz beyin fırtınası yapması gerekiyor. Bu girişiminiz ona olan duygularınızı gördüğünde kendisini çok değerli ve sevildiğini hissetmesini sağlayacaktır. Bunun gibi şiirler bir ömür boyu saklanabilir ve sizi özlediğinde her zaman bu şiirlere geri dönebilir.

11. Piknik Planlayın

Erkek arkadaşınıza yönelik bu sürpriz planın önceden planlanması ve biraz tartışılması gerekebilir. Erkek arkadaşınızla birlikte masa oyunları oynayabileceğiniz, açık havada eğlenebileceğiniz, lezzetli yemekler yiyebileceğiniz ve bol miktarda fotoğrafa tıklayabileceğiniz eğlenceli bir piknik hafta sonu planlayabilirsiniz. Doğum günü hediyesi erkek için piknik sürprizi oldukça ideal bir seçenek. Erkek arkadaşınıza yapacağınız bu romantik sürpriz sadece onu şaşırtmakla kalmayacak, aynı zamanda ikinizi de günlük programa ara vermeye teşvik edecektir.

12. Resimlerinizden Slayt Video Hazırlayın

Unutulmaz etkinliklerinizin tüm resim veya videolarını bir araya getirip erkek arkadaşınıza romantik bir sürpriz olarak slayt gösterisi yapmaya ne dersiniz? Bunu yapmak çok zor değil ve bunu işteyken de yapabilirsiniz. Bunu televizyonunuza bağlayıp özel bir günde erkek arkadaşınıza büyük ekranda gösterebilirsiniz. Erkek arkadaşınız bu videoyu cep telefonunun yanında taşıyacağı için canı istediğinde bu videoya geri dönebilir.

13. Sürpriz bir ziyarette bulunun

Eğer erkek arkadaşınızla aynı şehirde kalıyorsanız, erkek arkadaşınızın işyerine sürpriz bir ziyarette bulunmayı planlayabilirsiniz. Bu onun için büyük bir sürpriz olacak ve bu jest onu derinden etkileyecektir. Farklı bir şehirde kalması durumunda biletlerinizi ayırtın ve ona sürpriz yapmaya gidin. Onu bizzat ziyaret etmek sevginin ve şefkatin en derin halidir.

14. Ona Çiçek ve Çikolata Gönderin

Çiçekler ve çikolatalar kızlara özgü bir şey olsa da, bu yıkılması gereken bir efsanedir. Erkekler bile hediye olarak çiçek ve çikolata almaktan hoşlanırlar. Erkek arkadaşınızın en sevdiği çikolata ve çiçekleri bildiğinizden eminiz. Bunları önceden ayırtın ve ya işyerine gönderin ya da işten gelmeden önce evde hazır bulundurun. Erkek arkadaşlara yönelik bu sürpriz fikir, en az önemsenen fikir olmasına rağmen uygulaması en kolay olanıdır.

Editör: İsmail Türk