Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Trump ile yapacağı görüşme tarihi önemdedir" diyen Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın arkasında Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin gücü vardır, milletin hayır duası arkasındadır" dedi.

"Buradan güçlü bir şekilde söylüyorum; Cumhurbaşkanının arkasında Türk milleti vardır. Hiç kimse gaflete düşüp Türkiye'yi küçümseme yanlışına düşmemeli" diyen Bahçeli, "Cumhurbaşkanımız arkasına milletimizin duasını alarak muhattaplarının karşısına çıkacak. Cumhurbaşkanı ABD'ye gitmekle isabetli bir karar aldı. Şimdi sırada belgeleriyle YPG-PYD bağlantılarını anlatmak kaldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalnız olmadığını bu kürsüden bir kez daha söylüyorum" diye konuştu.

ABDÜLHAMİT VE MUSTAFA KEMAL'E HAKARET EDENLERE TEPKİ

Mustafa Kemal'e hakaret edenlere tepki gösteren Bahçeli, "2. Abdülhamit ve Gazi Mustafa Kemal birbirini tamamlayan Türk tarihinin şerefli ve haysiyetli iki yüzüdür. Yalan ve iftira bumerang gibi mutlaka geri dönecektir" dedi.

"Mustafa Kemal çağın dar kalıplarından taşan, milli ülkülere sırtını yaslayan büyük bir komutan eşsiz bir devlet adamıydı. Bu yüzden olacak ki Aziz Atatürk'e sürekli saldırılar olmuştur ihtimal odur ki arkası da kesilmeyecektir" diyen Bahçeli, şöyle konuştu:

"Bir avuç sözde tarihçi Atatürk'e dil uzatmıştır. Merhum annesi ve manevi kızıyla ilgili dedikodular çıkmışlardır. Aziz Atatürk'e dil atanların yediği içtiği haramdır. Türkiye'nin yüz karası beşinci sınıf sözde tarihçiler, tarihi şahsiyetlerimizden ne istiyorlar?

"VATAN HAİNLİĞİDİR"

Atatürk'e çatmanın gerçek payesi nedir? Cahillik değilse, kesinlikle düşman sevindiren vatan hainliğidir. Bunlara sesleniyorum. Türk tarihinden çirkin elinizi çekin, zehirli dilinizi kesin. 2. Abdülhamit ve Gazi Mustafa Kemal birbirini tamamlayan Türk tarihinin şerefli ve haysiyetli iki yüzüdür. Yalan ve iftira bumerang gibi mutlaka geri dönecektir.

Soyu sopu karışık olanlar ilk fırsatta ayaklanmaktadır.  Asılsız ve alçakça ithamlarla Atatürk'ü gözlerden düşüreceklerini sananlar varsa, ya zekaları kurumuş ya insanlıkları kaybolmuştur"

Editör: TE Bilişim