Adaylardan Fatih Lamcı, bir konuşma yaparak " Durum tespiti için delege listesini elime aldığımda, AKP'lisinden, iş yerinde çalışan personeline, çocuklarından, yakın akrabalarına delege listesinin oluşturulduğunu müşaade ettim. Bu şartlarda bu yarış nasıl adil tecelli eder. Genel Merkezle ters düşmemek için belirli isimler yazılabilir,ama bırakında bu listelerde Ülkücü irade olsun. Bu listelerde bu davanın kahrını çekmiş isimler olur, bu listelerde şanlı Ülkü ocaklarında zeytin ekmek yiyen, menemene ekmek banan Bozkurtlar olur, bu listelerde evinin rızkından kesen gönül erleri olur, AKP'li olmasın, hala kızı olmasın, dayı oğlu olmasın, görümce olmasın, komşu kızı olmasın, çok şey istemiyorum delegelerimiz sapına kadar Ülkücü olsun." demişti.

Haberin manşet resminde yer alan MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, "Fatih Lamcı'ya müdahale etti" ibaresi sehven koyulmuş, Lamcı'nın istediği üzerine kaldırılmıştır.

Fatih Lamcı'ya konuşması sırasında müdahale olmamış olsa bile "uyarı bazında"  Divanda yer alan yetkili "Burası MHP kongre salonu bunun dışına çıkmayın" demiştir.(Video 56. Saniye)

Editör arkadaşımız bu sözü duyarak Lamcı'ya müdahale olduğunu düşünerek, manşet  resmine o ibareyi yazmıştır.

Bu durumdan dolayı müdahale edilmeyen "Fatih Lamcı'dan özür diliyoruz.

Dik duruşundan dolayı tebrik ediyoruz.

Editör: TE Bilişim