MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya'nın Anayasa değişikliği hakkında Başkanlık sistemi için "hayır" diyeceğini açıklayarak görevinden istifa etmesinin ardından, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın da MYK üyeliğinden istifa edeceği iddia edildi.

Siyasetcafe.com adlı internet sitesinde yer alan haberde, Sancaklı'nın Başkanlık Sistemi konusunda rahatsız olduğu ve yakın çevresine daha önce siyasi hayatına mal olsa da "hayır" diyeceğini söylediği iddia edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sancaklı bu iddiayı yalanlarken istifa etmeyeceğini belirtti. 

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliğinden istifa ettiğine yönelik haberlerinin doğru olmadığını bildirdi.

Sancaklı, AA'nın sorusu üzerine, dün akşam bazı internet sitelerinde, partisinin MYKüyeliğinden istifa ettiğine ilişkin haberler yapıldığını belirtti.

Haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Sancaklı, bunların MHP'ye yönelik manipülasyonlar olarak değerlendirilebileceğini ifade etti. Sancaklı, "Atila Kaya'nın Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifasının üzerinden oyunlar oynanmaya çalışılıyor." dedi.
 

Editör: TE Bilişim