Soyadınızı özellikle kullanmadım.

Fikri dünyamızın mimarı, yaşam biçimimizin rehberi Merhum Başbuğ Türkeş’in ismine gölge düşsün istemedim.

Türk-İslam Dünyasının rüyalarını bize gördüren Başbuğ’un oğlu, oğul Tuğrul, ne hazindir ki bu rüyanın temelinden bir tuğla da sen çektin. Amatör ruhlarda acısı dinmeyecek izler bıraktın, can yaktın.

Oldum olası ülkücünün profesyonelini düşünemedim. Biz amatör ülkücüler, sayısı gittikçe artan profesyonellerin yanında hep çırak çıktık ama Allah’a (c.c) şükür ruhumuzu satmadık.

Zaman oldu siz profesyoneller baş tacı edilirken biz amatörler merhabamız dahi olmayan adamlar yüzünden Sayın Genel Başkanımızın keskin sözlerine muhatap olduk.

Sizi siz yapan şahsiyetiniz değil, soyadınızın büyüklüğüdür. Gündemdeki varlığınızın yegâne nedeni olan soyadınıza hürmeten reddetseydiniz bari.

Söyler misin bana, Başbuğ’un oğlu Tuğrul, defalarca MV oldun, hangi seçimde gerilerdeki aday kadar çalıştın? Ha dersen ki, siz de çalışmasaydınız kardeşim, susarım(!).

Seçimlerden önce yayınlanan “Seçimler Bitti mi” (habererk.com) başlıklı yazımda yeterince çalışmadığınız için sizden sonrakilerin kolay seçilemeyeceğini yazmıştım. Maalesef haklı çıktım. Söyler misin bana, Erkan Haberal’ın hakkını nasıl ödeyeceksin? Ha dersen ki, Erkan da kimmiş kardeşim, susarım(!).

Türklerde koyun, Acemde oyun bitmez. Söyler misin bana, hangi oyunlar var sırada bizi bekleyen? Ha dersen ki, senin aklın ermez kardeşim, susarım(!).

Eğer MHP ve AKP koalisyonu kurulsaydı ve Genel Başkan sizi de Bakan olarak önerseydi, söyler misin bana kabul edecek miydin? Ha dersen ki, evet kabul eder ve amatör ülkücüleri de kapıda bekletirdim, susarım(!).

2007 ve 2011 seçimlerinde Bursa’dan MV adayıydım. Siyasetin cilvesini okuyarak ve sizin gibi profesyoneller varken bize yer düşmez düşüncesiyle 2015 seçimlerinde müracaat bile etmedim. Ha dersen ki, bre amatör aday olsaydın da boyunun ölçüsünü alsaydın, susarım(!).

“Ülkemiz ve ülkümüz değilse tek kaygımız, varsın bu can bu bedende durmasın (Y.K.)” sözü kaç kg gelir sizin terazide, söyler misin bana? Ha dersen ki, ben gramın üstünü bilmem kardeşim, susarım(!).

Söyler misin bana, ileride herhangi bir zaman da zemin müsait olursa “babamın partisi” dediğin partiye döner misin? Ha dersen ki, saçma sapan sorular sorma, dün yapmadık mı, yarın da yaparız elhamdülillah, susarım(!).

Söyler misin bana, TBMM’de hangi izi bıraktın? Ha dersen ki, ne izinden bahsediyorsun ben izci miyim kardeşim, susarım(!).

Söyler misin bana, Rabbimiz "Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. ALLAH bilir siz bilemezsiniz."[ Bakara / 216 ] ayetini mi hatırlatıyor bize? Ha dersen ki, ulan başıma allame kesildin, benim geride kalan gölgem bile sizden ağırdır, susarım(!). [email protected]