Başkanlığını ve antrenörlüğünü Yılmaz Uyanık’ın yaptığı Gebze Fetih 1453 ve Erbey Spor Kulübü sporcusu Tuğçe Fedakartürk başarı halkasına bir yenisini daha ekledi. Antalya’daki Muay Thai Avrupa şampiyonasında şampiyon olan sporcumuz, Gebze’de  hiçbir destek almadan kendi imkanları ile gittiği şampiyonada madalyayı kaptı.

YİNE BAŞARI KAZANDI

Başkanlığını ve antrenörlüğünü Yılmaz Uyanık’ın yaptığı Gebze Fetih 1453 ve Erbey Spor Kulübü sporcusu Tuğçe Fedakartürk başarı halkasına bir yenisini daha ekledi. Muay Thai Avrupa Kupası Şampiyonasında birinci olan geç sporcumuz kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ederken başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Gazetemize konuk olan genç sporcu “Hedefim Dünya Şampiyonluğu” dedi.

YOLUMDAN DÖNMEDİM

Ailesine ve hocasına çok teşekkür eden Tuğçe Fedakartürk, “Bana destek verenlere çok teşekkür ederim, özellikle ailem ve hocam bu başarımda ciddi pay sahibi, kendilerine teşekkür ediyorum bundan sonrası için de çok çalışacağımın sözünü veriyorum. İlk başladığımda bu sporun kızlara göre olmadığını söyleyenler olsa da yolumdan dönmedim, başarımın gururunu yaşıyorum kentimi en iyi şekilde temsil ettim” dedi.

TUĞÇE’YE DESTEK OLSUNLAR

Gebze Fetih 1453 ve Erbey Spor Kulübü başkanı ve aynı zamanda antrenörü olan Yılmaz Uyanık ise sporcusu ile gurur duyduğunu bundan sonra da aynı şekilde madalyaları kimseye kaptırmayacaklarını söyledi. Uyanık ayrıca, “Kızlardabu kentteki en büyük başarıyı Tuğçe kazandı. Şampiyonalarda ulaşım ve diğer masrafları bizler üstleniyoruz. Bu anlamda yetkililere kentimizi başarıyla temsil eden sporcumuza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Refik Sıla GÜVENÇ / www.gazetegebze.com.tr

Editör: TE Bilişim