Evinde oynadığı her maçta İzmir marşı söyleyen Beşiktaş taraftarı bu finale ise çok anlamlı bir harekete imza attı.

Konyaspor başkanı Ahmet San'ın İzmir marşını kötüleyen açıklamalarına sinirlenen taraftarlar stada "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" yazılı bir pankart hazırladı.

Fakat çarşının bu girişimi güvenlik güçlerinin engeliyle karşılaştı.

Beşiktaşlı taraftarların yaptırdığı üzerinde "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" yazan pankart stada alınmadı.

Olaya sert tepki gösteren taraftarların maç esnasında nasıl tavır sergileyecekleri bilinmezken daha önce Başakşehirli taraftarların maça gelen Erdoğan için "Başkomutan" pankartı açmıştı.

Başakşehir ile Club Brugge arasında oynanan şampiyonlar ligi eleme turu maçında Erdoğan'ın takımı, Atatürk ile özdeşleşmiş "Başkomutan" sözünü pankart olarak açmış ve Erdoğan'ın gözüne sokmuştu.

Erdoğan ve "Başkomutan" sözünü bir araya getiren pankartın stada girişine izin verilmiş, fakat "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" pankartına izin verilmemesi üzerine polis ile taraftarlar arasında gerginlik yasandı.

Samsun 19 Mayıs stadında bulunan Siyah Beyazlı taraftarların sosyal medyada yaptığı paylaşımlara göre çarsı kanının son damlasına kadar namusu olarak gördüğü pankartına sahip çıkacak.

Hiç bir sorunla karşılaşmadan içeri sokulan "Başkomutan" pankartı sorun teşkil etmezken "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" nasıl bir soruna yol açacağı ise merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim