Stoper ve forvetin yanı sıra orta sahaya da takviye yapmayı planlayan bordo mavililer, özellikle Milan’da forma giyen ve 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan ota saha oyuncusu Juraj Kucka’nın transferini olumlu sonuçlandırmak istiyor. Trabzonspor yönetimin Kucka transferinde yetkilendirdiği menajerin de görüşmelerde son aşamaya geldiği kaydedildi.

SON DETAYLAR GÖRÜŞÜLÜYOR
30 yaşındaki Slovakyalı yıldız için Milan’a kiralama ve bonservisiyle satın almayı içeren iki ayrı teklif sunan bordo mavililerin, yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydettiği, oyuncuya farklı kulüplerden de birçok teklif olmasına rağmen bu transferi olumlu sonuçlandırma noktasında sona yaklaşıldığı ifade edildi.

TARAFTARDAN KUCKA ÇILGINLIĞI
Bu arada, Trabzonspor taraftarları da Kucka transferinin gerçekleşmesi için adeta seferberlik ilan etti. Milanlı yıldızı yeni sezonda kadroda görmek isteyen bordo mavili taraftarlar, sosyal medya hesabı instagramdan canlı yayın uygulaması başlatan oyuncuyu gönderilen mesajlarla Trabzon’a davet etti. Çok sayıda taraftarın yoğun ilgi üzerine Kucka da, ‘How are you Trabzon?’ diyerek bu ilgiye karşılık verdi.

USTA’DAN TARAFTARLARA MESAJ
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da, Kucka’nın İnstagram'dan verdiği mesajdan sonra sosyal medya hesabından, ‘How are you Trabzon? Sizden korkulur’ yazarak taraftarlara mesaj yolladı ve dolaylı da olsa transferi doğruladı.

UZAKDOĞUDA TURNUVA PLANLANIYOR
Trabzonspor’un 2017-18 sezonu öncesi uzak doğuya gideceği belirtildi. 2-30 Temmuz tarihleri arasında iki aşamalı hazırlık kampı gerçekleştirecek olan bordo mavililerin, ayrıca 11 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon öncesi uzak doğu ülkelerinden birinde hazırlık maçlarının oynanacağı mini bir turnuvaya katılmayı planladığı kaydedildi.

50’NCİ YIL ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK
Bu sezon 50’nci yılını geçiren Trabzonspor Kulübü’nün, bu kapsamda etkinlikler düzenleyeceği bildirildi. Başkan Muharrem Usta’nın 50’nci yıl etkinliklerine büyük önem verdiği ve gelecek haftadan itibaren Trabzon ile İstanbul başta olmak üzeri bazı şehirlerde de etkinlikler düzenlenmesi için harekete geçileceği ifade edildi.

Kaynak: dha