Adı çok olan cemaat,hizmet hareketi,fetö ve paralel vb vb. Bence en uygun isim paralel ismiydi.

Bu gün neyi ele alacağız?

Şimdi bu yazımı okuyan cemaatçilere soruyorum AKP nin her alanı eline geçirmesine nasıl bakıyorsunuz?

Mesela basın gücünü abartarak neredeyse bütün medyayı eline geçiren AKP yandaşı medya ya sizde havuz medyası diyor musunuz?

Mesela AKP nin bütün devlet imkanlarını eline geçirip sağlıkta,eğitim de tekelleşmesini adaletli buluyor musunuz? İhracat ve İthalat da AKP li yandaş iş adamlarının kayrılmasını doğru buluyor musunuz? Üniversite ve memurluk sınavlarında soru çalmasalar bile sözlü dümeni ile kendi adamlarını işe almalarını nasıl karşılardınız?

Kısacası orantısız bir tekelleşmeye şu anda nasıl bakıyorsunuz?

Bu örnekleri kafanız da çoğaltın Bankacılık (faizle çalışma) sigortacılık (faizle çalışma) faktorink (tefecilik)  ekonominin her alanını A dan Z ye ele geçirme anlayışına siz nasıl bakardınız? Ülke ekonomisinin hakça ve adaletli paylaşımına engel olan bir anlam da hırsızlık ve yolsuzluğun kılıflanması olan bu tekelleşme İslam’ın neresinde diye sorgularımsınız?

Fakir fukaranın beytülmalin sizi güçlendirmesi için siyasetin imkanlarından beleşçe faydalanılmasını ahlaki buluyor musunuz? Bu sorulara evet doğru buluyorum diyorsanız size AKP az bile yapıyor derim! En az onlar kadar hırsız arsız haramzadesiniz derim!

Yok bu çok yanlış bir şeymiş ,çok büyük günahlar işlenmiş diyorsanız o zaman buyurun kendinize bir özeleştiri yapın Allah a tövbe edip Türk milletinden özür dileyin derim! Öyle önce bu işlerden faydalanıp lider pozisyonlarına gelenlerin kaçıp tarla faresi gibi gizlenerek yapılanların faturasını saf,masum insanlara kestirmeyin!Kaçtınız ,kaçtınız bu anlaşılır bir şey peki davanız vardıysa ne diye hiçbir şekilde orta da değilsiniz? Söyleyecek bu suçlama ve iddialara cevap verecek bir şeyiniz mi yok? İsminizle kamuoyunun karşısına çıkıp hesap vermelisiniz bunu yapmaz da zulümle insanları baş başa bırakır hiçbir şey yok gibi sessizce hayatınıza devam ederseniz bakın görün size asıl isyanı tebaanız ve şakirtleriniz yapacaktır!

İşte ben bu benzerlikleriniz yüzünden AKP ile sizleri siyam ikizleri gibi gördüm!Bu bakışım beni de sizlerdenmiş iftirasına uğratma pahasına! Korkak insanları hiç sevmedim sevmeyeceğim! Şu anda dayak yemekte olduğunuz için asıl yazacaklarımız gecikiyor!Nedir ki zalimliklerle aynı safta olmayalım kaygısıdır bu! Öylesine ayrımcı,tarafgir adaletsizdiniz ki en AKP  kadar vallahi! Sizin AKP den farkınız bu işleri güzel kılıflamanızdı!Güzel ve faydalı işler yapmadınız demiyoruz ama siz o güzel işleri sermaye yapıp bu Tekelleşmeyi becerdiniz tıpkı AKP gibi.Onlarında gizli ajandası varmış sizinde! İşte bu mana da al birini,vur öbürüne deyimi ikinize çok yakışmıştı!

Gördüğüm o ki ne siz ne AKP bu kadar musibetten sonra ders almamışsınız! Hala inatla ve tak iyeyle varlıklarınızı sürdürmek ve büyütmek istiyorsunuz!Kimseye hayat hakkı tanımadan! Sizlerin yüzünden mağdur olan ben ve herkes sizleri eleştirme hakkına sahiptir! Artık eski bitti bunu aklınıza yerleştirin lütfen.AKP ve Erdoğan gitse de artık geri dönüş yok!Emin olun şahsen ben Allah nasip etse bir mahalle muhtarı olsam yaptığınız o eski şeyleri ve alışkanlıkları  sizlere asla yaptırtmam! Anlamıyor musunuz sizlerin yüzünden İslam fobi Müslüman kimlikli insanlar arasında korkunç bir hızla artıyor!