ÜLKÜMÜZÜN VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ SN.MERAL AKŞENER İLE KURABİLİRMİYİZ?

Ülkemizin içinde bulunduğu sosyal, siyasi ve ekonomik durum, endişe ve panik havasına bürünmüştür. Ne olacağız? Beklentisi, çaresizlik duygusunu tetikliyor. Kalabalıklar Altan –alta fokurdamaktadır.

Art arda gelen Şehit cenazeleri, metropoller de patlayan bombalar, daralan ve küçülen ekonomi, çevremizde ki ülkeler ile kanlı bıçaklı durum da oluşumuz, her an sıcak bir savaşın içinde olabilme ihtimamlımızı güçlü kılıyor. Gelecek adına hiçbir siyasi eylem ve söylem yok! Âdeta bir korku tünelinde ilerliyoruz!

İktidarda ki İslam cı siyasetçiler, bir atımlık barutlarını on yıl içinde attılar. Artık ülke meseleleri ile ilgili çözüm önerecek, yol gösterecek, aklı ile düşünen” devlet adamı ”profili yerini; imam hatiplerde insanlarımızın dini ihtiyaçlarını karşılamak için yetiştirilmiş İmamlara terk etmişlerdir. Bu zor ve zalim coğrafyada bu koskoca ülkeyi, amacı dışında eğitim görmüş insanlarla yönetme gaflet ve delaleti içine düşmüşlerdir. Devleti fabrika ayarlarından uzaklaştırmışlardır. Kurucu değer ve kişilere saldırmayı devlet yönetmek sanmışlar, Devlet yönetmeyi, Cumhuriyet ve Demokrasiden Öç alma merasimine çevirmişlerdir. Devlet imkânları ile servetlerine servet katma yarışına girmişler, bürokrasiyi tepeden tırnağa Bedevi zihin yapısına terk etmişlerdir. Yorgun ve yoksul kalabalıklar artık makarna ve kömüre, vakıflar aracılığı ile dağıtılan ulufeye itibar etmemektedirler. Toplum katmanlarında bir bekleyiş, bir arayış ve bir çıkış yolu arandığı gözlenmektedir.

Beri tarafta siyasal muhalefet gündem belirleyemiyor, İktidarın belirlediği gündem de siyaset üretmekten yoksun, makam ve mevkilerini kaybetme öfke ve telaşı içinde adeta bindikleri dalları kesmeye devam etmektedirler. Kalabalıklar nezdinde “bunlardan bir şey olmaz” algısı yaygınlaşmıştır. Dolayışı ile bir baskın seçimde muhalefetin ciddi oy kaybı yaşayacağını, milletin genel eğilimi ve yapılan anket sonuçlarından anlaşılmaktadır.

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi ne genel başkan adaylığını açıklayan Sayın Meral AKŞENER hanımefendi, sadece Milliyetçi-Ülkücü camiada değil, toplum katmanlarında büyük bir karşılık bulmuş, derin bir hareketliliğe neden olmuştur.

Milletimiz ve Ülkemizin geleceği, dirliğin, birliğin ve düzenin yeniden tesisini isteyen kalabalıklar, Sayın AKŞENER’I bir çıkış bir kurtuluş ve gelecek adına bir umut olarak görmektedirler. Bu durumu “üzerine ölü toprağı serpilmiş, Ülkücü-Milliyetçi camianın yanında ardına düşen yüzbinlerin Altan alta kükreyişinde gözlemliyoruz. Engin ve derin feraset sahibi Türk Milleti, daralıp çaresiz kaldığında, her zaman olduğu gibi bu kez de önünü açacak, geleceği kuracak bir siyasi lider ortaya çıkarmayı başarmıştır şeklinde değerlendiriyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini bozulan fabrika ayarlarına döndürmek, Demokrasiyi güçlü kılmak, Cumhuriyet ile başlayan Moderni tenin istikametini belirlemek, Ülke ve Milletin geleceğini garanti altına almak için, okur, yazar, çizer, entelektüel birikimlerini geleceğimiz adına kullanmaya kararlı akıl sahiplerini bu kutlu çatı altında katkı sunmaya davet ediyoruz. Türk Milleti ve Ülkücü hareket mensupları bu fırsatı iyi değerlendirecek temennisi ile; İnsanlığın geleceği ile ilgili iddia sahiplerini, geleceğimizi kurmaya davet ediyoruz. Selam sevgi ve saygılarımla…