~~ÜLKÜMÜZÜ İKTİDAR YAPMAK İSTİYORUZ!

 

           Görünen ve bilinen ülkemiz kaynakları ile 300 milyonluk bir nüfusu besleyip refah ve mutluluk içinde yaşatacak, kişi başına düşen milli geliri 40 bin dolar seviyelerine çıkaracak, siyasi proje ve söylemleri geliştirerek; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

         Yeryüzü cenneti sayılan, dört mevsimin aynı anda yaşandığı, kadim medeniyetlere ev sahibi yapmış ülkemin, ekilebilir tarım arazilerini bilimsel usullerle ekip ülkemizi “organik tarım” ‘ın  dünya devleri arasına sokacak plan, proje ve programlarla; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

         Çağdaş dünyanın benimsediği, bilimsel yöntemlerle geliştirilmiş eğitim modellerini, ülkemin milli eğitim müfredatı ile özdeşleştirip, ilkokuldan yüksek okul bitene kadar eğitimin ücretsiz devlet eli ile verileceği, kabiliyetlere göre her bireyin eğitim alacağı ülküsü ve ilkeleri olan bir eğitim modeli ile; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

         Onlarca yıldır ilerici-gerici faşist-komünist, hain, yobaz, devrimci nitelemeleri ile aşağılayıp, kendi siyasal çevremizde itibarsızlaştırmaya çalıştığımız siyasetçiler ne yazık ki 80 yıldır hep iktidarda bulunmaktadırlar. Ülkemizi ve devletimizi şu veya bu şekilde idare etmektedirler. Artık bu anlamsız ve kısır söylemlerle ülke insanını ötekileştirip, gergin ortamlar yaratıp oy avcılığı yapanları bırakıp, ülkemizin geleceğine yönelik birlik ve beraberliği daim kılacak, geleceğimizi şekillendirecek ilkeli siyasetçilerle; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

         Ülke rezervinin %70 lerinin ülkemi sizde bulunan kıymetli madenlerimizi ülkemizin bilimsel kuruluşlarıyla iş birliği içinde nerede, ne zaman ve nasıl üreteceğimizi planlayarak milli geliri bir’e on arttıracak işsizliği kökten çözecek milli politikalarla; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

        Kaymakamlık koridorlarında nafaka dilenen, üç çuval kömür bir paket makarnaya onuru zedelenen işsiz, aşsız vatan evlatlarının her birini iş güç sahibi yapacak onur ve şahsiyetini koruyacak anlı açık başı dik yürümesini sağlayacak proje ve programlarla; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

           Hayatın her sahasına gelişen ilmin hâkim olacağı, hurafeleri, yobazlığı, din istismarcılığının kökünün kazınacağı yedi’den yetmişe aydınlanma çağını başlatacak, cehalet ve cahilliğin tarih olacağı “ilimcilik” düsturu ile geliştirilmiş bir yaşama anlayışı ve biçimi ortaya koyup; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

          Peygamberlerini çarmıha geren, hızarlarla doğrayan, kuyulara atan, İslam halifelerinin çoğunu camilerde hançerleyen, peygamber torunlarını çöllerde susuz bırakıp işkenceler yapan, insan eti yiyecek kadar vahşileşen, bedevi zihin yapısının kültür kodları ve tortularının şekillendirdiği Ortadoğu coğrafyasında feodalizme, din fanatizmine, töre vahşetine başkaldıran yöre ve bölge halkının isyan hareketini tarihi köklerine inip günümüz gerçekleri ışığında akıllı mantıklı bilimsel gerçeklere uygun teşhis ve tanımlar yaparak; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

        Ülkümüzü iktidar yapma arzusuna engel olacak şekilde, mevki ve makamlar işgal edip ülke ve milletin geleceği ile ilgili herhangi bir platformda on Dakka siyasi söylemde bulunmamış, kendini ifade edemeyen içinde bulunduğu teşkilatın siyasi misyonundan habersiz “emir kulu” modunda içi-dışı boş sadece maaşa bakan siyasilerden bir an evvel kurtulup, ülkemiz ve milletimizin geleceğini kuracak, hak ve iddia sahibi ülkü ve ilkeleri olan görevinin idraki içinde siyaset adamları ile; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!

        Görünen ve bilinen ülkemiz kaynakları ile 300 milyonluk bir nüfusu besleyip refah ve mutluluk içinde yaşatacak, kişi başına düşen milli geliri 40 bin dolar seviyelerine çıkaracak, siyasi proje ve söylemleri geliştirerek; ülkümüzü iktidar yapmak istiyoruz!