Biz Ülkücüler hep aynı çizgide ilerledik, çiğ yemedik çok şükür bu yüzden karnımız ağrımaz.

Balyoz, Ergenekon davasında komutanlar alınırken de, yılların ardından zindanlardan çıkarlarken de "Bu doğru bir iştir" diye alkışlayanlardan olmadık.

En başından beri "Bu işte bir bit yeniği var, sahte deliller var, uygunsuz gizli tanıklar var" diye bas bas bağırdık.

"Valilere operasyon yapmayın talimatını ben verdim" diyenler alkışlanırken, akil adamlar denen gereksiz topluluk diyar diyar gezerken, "Açılım" adlı vatana millete yararsız süreç devam ederken hep karşı geldik, bir gün bile destek olmadık.

"Camide içilen içki", "Beşiktaş'ta üstleri çıplak altları deri pantolonlu tiplerin türbanlı bacımızın üzerine işemeleri" tevatürlerine görmeden inanılırken, biz hep "Cuma günü yayınlanacak" kayıtları bekledik, bekledik, bekledik. Kimseye de zinhar iftira atmadık.

Paralar sıfırlanırken, bakanlar arabaların önüne yatacaklarını söylerken, saatler "saat alan namerttir" diyenlerin kolunda çıkarken, Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim in Allah kelamı ayetleriyle haşa huzurdan dalga geçilirken hep "Gerçeklerden kaçmayın, bu ses kayıtları sahteyse ispatlayın, değilse gereğini yapın" dedik...

Biz doğrularımızı ve yanlışlarımızı birinin/birilerinin ağzından çıkan kelimelere göre dizayn etmedik. Vicdanımızı kıblemiz ettik, doğru bildiğimizi söylemekten biran bile geri durmadık.

Vatan, Millet, Devlet, Bayrak, Kuran, Ezan ezel ebed dudaklarımızda, kalplerimizde, gönüllerimizde oldu.

Vatana sevdalı, bayrağa meftun, her zaman da "BÜYÜK TÜRK MİLLETİ" olarak gururla tanımladığımız Milletimizin emrinde olduk...

Dün bir elif gibi dimdik duruyorduk, bugün yine elif misali dimdik, başımız yukarıda ve gurur dolu duruyoruz.

Milliyetçi Ülkücü Hareket, Ülkücüler bu vatanının sigortası, demirbaşı, olmazsa olmazıdır...

Cennetmekan Başbuğum mekanın cennet bahçeleri, alemlere rahmet olarak yaratılmış Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V) komşun olsun inşallah.

Bize kazandırdığın bu değerler için, manasını senden dinleyerek daha da bir pekiştirdiğimiz vatan-millet-bayrak-Kuran sevgisi için Allah bin kere razı olsun.Türk'e has bu turkuaz semalarla çevrili topraklar, sur'a üfürülene kadar ay yıldızlı şanlı bayrağın nazlı nazlı dalgalandığı, mübarek ezan-ı Muhammedi'nin yankılandığı, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti olarak, Türk toprakları olarak kalacaktır elhamdülillah... 

Daha önce olduğu gibi, dün olduğu gibi, yarın da bu birliğe, dirliğe din, dil, ırk, mezhep, inanç, desteklenen parti vs üzerinden yapılacak her türlü saldırı Türk'ün imanlı göğsünde parçalanacak, Büyük Atatürk'ün söylediği gibi :

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR OLACAKTIR...