Dikkat ederseniz, Recep Tayyip Erdoğan'a alternatif bir hareket doğuyor. İktidar yürüyüşü gerçekleşiyor ve tam bu sırada birileri devreye giriyor. "Biz Devlet Bahçeli’yi terk ettik, MHP'yi değil." diye! Bu tamamen bir algı operasyonudur.  Özellikle sosyal medyada birçok kişiden okuduğum "MHP bizim partimizdir. Kurumsal kimliği için oy verdik ve vermeye devam edeceğiz."

MHP, Kabe degildir. Alternatif bir millet hareketi doğduğunu görenler, iktidar yürüyüşümüzü engellemek isteyenler tam bu sırada birileri devreye giriyor. "Biz Devlet  Bahçeli’yi terk ettik, MHP'yi değil,  beşinci kol olmayacağız." gibi tamamiyle Yenimahalle söylemi ve operasyonu devreye giriyor. Bu tamamen bir algı operasyonudur.

MHP, Kabe değildir, sonuç itibarla bir partidir. Partiler ise araçtır. Ben başlarda yazmıştım ve referandumun sonuna doğru böyle bir algının devreye gireceği, üç beş cazgırcının algı oluşturmaya çalışacağını...  Bunu Ülkücülük  adı altında yaparak Meral Akşener'in önünü kesmek ve MHP'den gidecek oyları konsolide etmek amaçlı planladıklarını görüyoruz.

Mındar edilmiş MHP'den ne davaya ne Türkiye’ye ne geçmişe ne de geleceğe asla bir şey veremeyiz, katamayız. Türk töresinde bile halkını duymayan, halkının ihtiyaçlarını gideremeyecek hale gelen Kağan için Kurultay kurulur ve hakkında hüküm verilirdi. Türk milliyetçileri MHP'ye ceza vermiş ve artık miadını doldurduğunu düşünüyor. Tıpkı sözü geçmeyen bir Kağan ile devlet yönetilemeyeceği gibi...

Finale doğru yaklaşırken hepimizin zihni bazı şeylere hazır olması lazım arkadaşlar!

Artık bu ruh hastası Devlet Bahçeli'nin içimize saldığı bozulmuş bir ahlak ve siyaset anlayışı sona erecektir. Artık "ben eskiden çok iyi tanıyorum, ben eskiden çok samimiydim, ben özel kalemi, korumasıydım, etrafında dolanır hemen genel merkeze girerim..." gibi anlayışlar, sayın Meral Akşenerle bitecektir. Bu kangren haline gelen hastalığı devam ettirmek isteyen insanların olduğunu sizler, bana yazıyorsunuz ve ben de gözlemliyorum. İçinizi rahat tutun. Sayın Meral Akşener, değişim, adalet ve ahlak amaçlı yola çıktığını söyledi. Dolayısı ile sayın Meral Akşener, benim gibi babasını tanımaz. Dava söz konusu olunca yanında olmak, uzağında olmak bu manada bir şey ifade etmeyecektir!

Türkiye'de diktatörlük anlayışını sonlandırmak, gerçek olacak olan millet ve millî iktidarı gerçekleştirmek üzere yola çıktığımız günden bugüne Meral Akşener şahsında Türk milleti gereken mesajı almıştır!

Yine Recep Tayyip Erdoğan'a güç katmak için "yenimahalle" devreye girerek yeniden MHP söylemi, Ülkücü Hareketi BBP konumuna düşürmektir. Artık MHP'den bir şey olmaz. Bu gerçeği görün ve bu parti ile iktidar olmak mümkün değildir.  Hele hele Balgat'ın mındar ettiği bu partiyi hiç kimse iktidar edemez!

Bu saatten sonra "MHP" demek;

"Küçülmek, kadük olmak" demektir.

"Bir yerde elleri kolları kelepçeli tutulmak" demektir!

"Mevcut iktidarın ekmeğine yağ sürmek" demektir!

"Gerçek ülkücülerle, sözde ülkücülerin birbirleri ile kavga ve didişmesi" demektir.

"Enerjiyi içeriye salmak" demektir!

"Milletin umudu olmaktan çıkmak" demektir!

"Kısacası beşinci kol dili, Yenimahalle dilidir!

Lütfen bu tezgaha düşmeyelim arkadaşlar... Devlet Bahçeli, bize parti kurmak için  dolaylı yoldan teşvik eder gibi gözükse de gerçekte bunu bu sefer hiç istemedi. Geç kalmamızı sağladı. Aynı zamanda Meral Akşener için "parti kursanız, Devlet Bahçeli tosun keser." düşüncesini kim söylediyse maalesef onu da yanıltmıştır