Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık encümen toplantısının ardından 17 Mayıs'ta temel atma ve toplu açılışlar için Alanya'ya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 17 Mayıs Çarşamba günü Alanya'ya geleceğini kaydeden Yücel, "Genel Başkanımız saat 12.30'da Alanya'ya gelerek, belediye hizmetlerine verdiği önemi, ilçe halkının her zaman yanında olduğunu gösteriyor. Alanya Belediyesinin 3 yıl içerisindeki 304 milyonluk yatırımlarını ve 216 eserin birçoğunun temel atmasında veya açılışında birlikte olacağız. Bizim de gayemiz o gün de MHPGenel Başkanı Bahçeli'yi en iyi şekilde Alanyamız'da ağırlamak. Gerek uyum yasaları, gerekse gelecek hafta sonundaki ülkemizdeki 40 ilde MHP'nin il kongresi olmasına rağmen bu yoğunluk arasında Alanya'ya zamanını ayırdı. Ben hem şahsım, halkım ve Alanya Belediyesi adına kendilerine buradan bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu da Genel Başkanımızın Alanya'ya göstermiş olduğu ilgi ve nezaket diye düşünüyorum. Toplu temel atma ve açılış için tüm Alanya halkını davet ediyorum" dedi.

Bahçeli'nin programı hakkında da bilgiler veren Murat Yücel, "Bahçeli, halka hitabından sonra toplu açılışlar gerçekleştirecek. Ardından Tavşandamı'ndan Alanya'yı seyredecekler. Teleferik inşaatı ve Damlataş bölgesinde incelemelerde bulunup akabinde Alanya Keykubat Parkı'nı inceleyecekler" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim