Çayelinde yaşayan ve özel bir hidro elektrik santralinde tekniker olarak çalışan ve Rteü elektrik bölümü öğrencisi olan şehrin tanınan simalarından Yavuz Çepni ilçe merkezindeki dev ekrana yansıtılan “Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatı sunuyorum, Benimle Evlenir misin” ifadelerini içeren yazılarında yeraldığı görüntülerle kız arkadaşı Şeydanur ’ a evlenme teklifinde bulundu.

Kız arkadaşıyla ekranın bulunduğu meydanda buluşmak üzere sözleşen genç aşık dev ekranın yetkilileriyle irtibata geçerek hazırladığı görüntüleri ekranın yetkililerine verdi.

Buluşma saatinde meydanda olan kız arkadaşı dev ekrandaki görüntüleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Bu esnada kız arkadaşına görünmeden yaklaşan genç aşık sevgilisinin önünde diz çökerek cebinden çıkardığı yüzükle evlenme teklifinde bulundu. Bu esnada arkadaşlarının konfeti ve meşalelerle etraflarını çevirmesi sonucu romantik bir görüntü ortaya çıktı.

Çepni ”bu fikri çok düşündüm ve daha önce kimsenin yapmadığı bir evlenme teklifini yapmaya karar verdim. Günlerdir hazırlığını yaptığım   Bu kararımda en büyük destekçilerim olan arkadaşlarıma  teşekkür ederim. Sonunda böyle mutlu bir tablo ortaya çıktığı ifadelerini kullandı. Şeydanur ise çok şaşırdığını böyle bir olayı beklemediğini ve çok mutlu olduğunu  dile getirdi.

Evlenme teklifini kabul eden sevgilisi Şeydanur’ a çiçek verip parmağına yüzük taktıktan sonra  bu özel günü kutlamak için romantik bir akşam yemeğiyle geceye noktayı koydu.

Editör: TE Bilişim