Bir kadın Brezilyalı ünlü sanatçı Romero Britto’nun 4800 dolarlık eserini sanatçının karşında yere fırlatarak kırdı.

Florida'daki Tapelia isimli restoran sahibi, ünlü sanatçı Romero Britto'nun çalışanlarına kötü davrandığı iddiasıyla sanat eserini parçaladı.

Tapelia restoranının sahibinin Britto'ya bağırırken yere “Büyük Elma ” olarak bilinen porselen bir parçayı fırlattığı görüldü.

Restoran sahibi kadın, personeline saygısızlık ettiği için sanatçıya kızdı. Videoda  "Restoranıma gittin, yirmi kişilik, kahvaltı için 8 dolara rezervasyon yaptın, ki bu ucuz ve ayrıca bizden indirim istedin," dediği duyuldu.

Kadın “Çalışanlarımı küçük düşürdün, müziği kapatmalarını istedin, konuşmamalarını istedin. Aşağılayıcıydı. Dürüst ve saygın biri olduğunu sanıyordum ama alçakgönüllülükten yoksunsun ” diye bağırdı.

Restoran sahibi kadın sanatçı Romero Britto’ya "Bir daha asla restoranıma gelme ve çalışanlarımı bir daha gücendirme" dedi.

Romero Britt ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda olayın 2017'de gerçekleştiğini “Galerilerimden birine giden ve kendisine hediye edildiği bir heykeli kasıtlı olarak kıran bir kişinin kurbanıydım” dedi.