Habererk/ Lokman Happani/ Kilis

Türkiye’de bir ilk, 8 bin aile 8 bin çocuk Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’nın girişimiyle bisikletle buluştu.

Kilis AK Parti Belediye Başkanı Hasan Kara, "Sağlıklı yaşam kapsamında 8 aile 8 bin çocuk bisikletle buluştu.   "15 Bin eve 15 Bin bisiklet" için çalışmalarımız devam etmektedir, gece gündüz demeden çocuklarımızın yüzü gülsün diye bisiklet getirmeye uğraşıyoruz" dedi.

  Başkan Kara bisiklet dağıtımında yaptığı konuşmada şunları söyledi "Sizlerin büyük bir ilgi gösterdiği bisiklet dağıtımını bugün de devam ederek,  çocukların yüzlerini güldürürken ailelerin mutluluğuna şahit olduk. Bisiklet kullanımını arttırmak hem de çocuklarımızın sağlıklı yaşamasına destek olmak için söz verdiğimiz bisiklet dağıtımına önümüzde ki günlerde de kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Sizlerin duası ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleri ile sürdürdüğümüz bisiklet kampanyasıyla şehrimizde bisiklet girmeyen ev kalmayana kadar dağıtımlarımız devam edecektir. Biliyoruz ki, evlatlarımızın yalnızca bu ülkenin geleceği değil, bu ümmetin geleceğidir. Bugün biz onların hayallerini gerçekleştiriyoruz, yarında onlar hayattaki başarıları ile bizim hayallerimizi gerçekleştirecektir" dedi.