Vatanı sevmenin yasak, Türklüğün ise suç sayıldığı günlerde, Türk olmaktan gurur duymuş, Türk Devleti ve Milleti için şahadet şerbeti içmiş bir kahramanın şahadet yıl dönümü bugün..

1980 öncesinin komünizme ve bölücülüğe karşı meydan okumuş, Türk Milliyetçiliği fikrini zindanlar da bile çekinmeden savunmuş bir hareketin, en şerefli mensubudur Abdullah Çatlı. 12 Eylül öncesinde Ülkücü Gençlik Derneği Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yardımcılığı görevinde bulunmuş, 12 Eylül ihtilalına kadar inandığı değerler ve davası için kellesi koltuğunda mücadele etmiş bir kahramandır Abdullah Çatlı.

12 Eylül askeri darbesinin ardından, Milli İstihbarat Teşkilatının, Türk milliyetçilerinin vatan ve millet sevgisine güvenerek vermiş olduğu birçok görevde bulunmuş, başta da Ermeni terör örgütü Asala'nın çökertilmesinde aktif görev üstlenmiştir.

3 Kasım 1996 yılında susurluk yolunda kahpe bir suikast ile Şehit Edilen Abdullah ÇATLI, Türk Devleti'nin öz be öz evladıdır.
Türk Milletinin, Hormonsuz ve katkısız hareketi olan Ülkücü Hareketin içerisinden çıkmış, uğruna ölümü göze aldığı Devletinin emrinde ve yanında mücadele ederek Şahadet Şerbeti içmiş Yiğit bir Türk'tür Abdullah ÇATLI..

Kimileri merhum Çatlı için uyuşturucu baronu, kimileri mafya babası kimileri ise derin devletin tetikçisi demiştir. Ancak bizler biliyor ve inanıyoruz ki, Abdullah Çatlı Türk Milleti için mücadele etmiş, Türk Devletinin bekası için ailesi ve sevdiklerinden vazgeçip, canını vermiştir.

12 Eylül öncesi Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi büyük dava adamlarının yanında yetişmiş, onlar ile kader ve ülkü birliği yapmış bir kimsenin harama sapacağını, devleti kendi işleri için kullanacağını ve bunların neticesinde derin devletin tetikçisi olduğunu iddia etmek ancak ve ancak Türk ve Türklük düşmanlarının, kirli beyinlerinde yer tutan fikirlerin eseridir.

Dönemin Başbakanı Tansu Çiller'in de dediği gibi ‘Bize göre, Devlet için kurşun atan da, kurşun yiyen de şereflidir'.

Devlet-i ebed müddet uğruna her türlü zorluğa rağmen vatanı ve milleti için Şehit düşmüş olanları rahmetle yad ediyor, başta Abdullah Çatlı olmak üzere, vatanı için canını veren kahramanları saygıyla selamlıyorum..

Devleti Uğruna Canını Veren Abdullah Çatlı'nın izinden giden yüz binlerce Müslüman Türk genci vardır. Onun Davasını ve Yolunu Ebediyen yürümeye devam edecek, Yüz binlerce Abdullah Çatlı'lar Yetiştireceğiz..

Kimse ÇATLI öldü sanmasın...

Bir Abdullah Çatlı gitti, Yüz binlerce Çatlı Yetişiyor.

Velhasıl-ı: ABDULLAH ÇATLI YÜREĞİMİZDE YAŞIYOR...

Şehit edilişinin yıldönümünde merhum Abdullah Çatlı'yı rahmet ve minnet ide anıyorum.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN