İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, gazetedeki yazılarına son verdiğini duyurdu. Dilipak, 30 yıldır yazılarını yayınladığı gazeteden ayrılığını ve nedenlerini son köşe yazısında açıkladı.

Dilipak, sunduğu televizyon proğramına olumsuz tepkiler geldiğine dair yönetimden telefon aldığını ve yayından kaldırıldığını belirterek, “30 yıl sonra, Akit Tv’deki Bülent Deniz’le birlikte sunduğumuz 'Derin Gerçekler' programının benim eleştirilerime izleyicilerden olumsuz tepkiler geldiği ve yanlış anlamalara sebep olduğu gerekçesi ile bu şartlarda televizyonda haftada bir yayınlanan programın devam etmesinin mümkün olmadığı haberinin verildiği bir telefon sonucu Akit TV’den ayrılıyorum..” dedi.

Aynı sorunların Akit gazetesi için de çıkacağını ifade eden Dilipak, “Gazetede yazıların devam etmesi konusunda da, aynı görüş, üslup ve ifadelerin yazımda da olduğu bunun aynı şekilde sorun oluşturabileceği için ve kalemle ekran arasında benim açımdan bir fark olmadığından, gazetenin bu yönde bir talebi olmadığı halde, kendim, yazılarımı sonlandırma kararı aldım” ifadelerini kullandı.

KURUVCUSU OLDUĞU PLATFORM AÇIKLAMA YAPTI

5gviruswirüs-platformu da kurucusu ve sözcüsü olan Abdurrahman Dilipak’ın Yeni Akit’ten ayrılması ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "5gvirusnews- platformu kurucusu ve sözcüsü olan Abdurraman Dilipak 30 yıl yazdığı yazılarını Yeni Akit gazetesinde bugün son kez yayınlamıştır. 'Benim gibi düşünmüyorsa, yaşamıyorsa' düşman olmaktan yana olmadan düşünce ve ifade özgürlüğünden yana oldu.

En sonunda ki dünya tarihinin en önemli ve hatta geçmişi silmek için başlatılan sanayi de 4.0, insan da 2.0 projesinin örtüsü olarak kullanılan DSÖ’nün, “pandemi”  yalanına henüz başlamadığı bir zamanda “plandemi” dedi.

Ve karşı durdu..

Karşı duruşu ile 100 binlerce insanı etkiledi.

Bodrum’da nerdeyse bando mızıka ile karşılanan plandeminin organizatörlerinden bill gates’i hedef alarak dava açılması başta olmak üzere, maske, aşı, PCR teste idari mahkemede ve  Sağlık Bakanlığı hakkında da savcılık nezdinde ihbarda bulundu!  

İstanbul’da, Ankara’daki mitinglerde platform sözcüsü olarak en önde o vardı.

Sonuç, insanlık tarihinin en büyük uyanışı, en zor duruşu olan plandemiye karşı yalnızca İNSAN’ın yanında yer alması 30 yıldır çalıştığı gazeteden,  TV’de yayınlanan, “Derin Gerçekler Programına”  müdahale geldi. Dilipak’ta bunu kabul etmedi ve gazetedeki yazıları ile birlikte Yeni Akit gazetesine veda etti!

Dilipak’ın başlangıçta çok yadırganan, hakaret edilen maske, mesafe, PCR test ve “aşı-mRNA” ya karşı duruşu, bugün çok daha iyi anlaşılmakta ve  yarın da çok daha fazla anlaşılır duruma gelecektir.

Hükümet ise yine “aldatıldık” diyecektir!" ifadelerine yer verildi.

Editör: Yadigar Hanım