İstanbul'da Bebek sahili, Beşiktaş ve Ümraniye'de yaşanan skandallardan sonra Şişli’de yeni bir skandal daha yaşandı. İETT otobüsünün şoförü, sokak ortasında otobüsü bekleterek, eski sevgilisiyle ilişkiye girdi.

Olay 7 Haziran günü saat 00.48 sıralarında meydana geldi. Yay Meydanı Caddesi’nde yürüyen E.A., bir çiftin yolda bekletilen belediye otobüsünde cinsel ilişkiye girdiklerini gördü. E.A., çiftin cep telefonuyla görüntülerini kaydedip polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hareket eden İETT otobüsünü durdurdu. İETT şoförü A.Ş, (50) gözaltıa alınırken, olay yerinden kaçan N.G. (58) daha sonra yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan şoför A.Ş. mesai saati dışında eski sevgilisi N.G.'nin yanına geldiğini, ilişkiye girdiklerini belirterek, pişman olduğunu söyledi.

İhbarda bulunan E.A., polise olanları anlatarak, kaydettiği görüntüleri ekiplere verdi.

Savcılık, sokak ortasında bekletilen otobüs içerisinde ilişkiye girdikleri sunulan görüntülerden anlaşıldığını belirterek, umuma açık yerde ilişki nedeniyle "Hayasızca hareketlerde bulunma" suçundan şoför ve eski sevgilisi N.G. hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. İddianame kabul edilirse şüpheliler, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Editör: Yadigar Hanım