CHP'nin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili gizem sürüyor. Son dönemde ortaya atılan sürpriz isimler herkesi şaşırttı. Partisiz isimlerin aday olacağı ve bu yönde iki isim kulislerde konuşuldu.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, olası adayın partisiz olacağı iddiasına katılmadı. Adaylık tartışmalarını kaleme aldığı bugünkü yazısında Hakan, Millet İttifakı’nın olası Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ VE MUHTAR KENT İDDİALARINI ZIRVA OLARAK GÖRDÜ

Yazısına “Benim anladığım Millet İttifakı’nın adayı şu isimden biri olacak” ara başlığını atan Ahmet Hakan Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş ve Coca Cola’nın eki CEO’su Muhtar Kent’in Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olacağına yönelik iddiaları “Siz bakmayın Özgür Demirtaş, Muhtar Kent türü zırvalara” diye reddetti.

KILIÇDAROĞLU, MANSUR YAVAŞ YA DA İMAMOĞLU

"Millet İttifakı’nın adayı, şu üç isimden biri olacak" diye yazan Ahmet Hakan, bu isimleri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olarak açıkladı.

DİĞER İSİMLER FANTEZİ ÜRÜNÜ YA DA HEDEF ŞAŞIRTMACA

Yazısının sonunda bu isimler dışında ortaya atılan iddialar hakkında da “Bu üç ismin dışında kalan isimlerin tümü...Ya fantezi peşinde koşmanın ürünüdür ya da hedef şaşırtmaca maksatlı olarak ortaya çıkarılmaktadır.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim