Törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları ile CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, milletvekilleri ve on binlerce vatandaş katıldı.

Törende MHP'yi ise Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak'ın temsil ettiği gözlendi.

Törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CHP’ye katılan eski Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Zihni Şahin, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, MHP’den ihraç edilen bağımsız aday Erhan Usta, AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile AKP Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Alparslan Türkeş’in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş başta olmak üzere çok sayıda siyasi ile Uğur Işılak gibi sanatçılar da katıldı.

ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN OĞLU AHMET KUTALMIŞ TÜRKEŞ'TEN AĞIR SÖZLER

Alparslan Türkeş’in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş sosyal medya hesabından çok ağır sözler söyledi.

Ahmet Kutalmış Türkeş paylaşımında "Ozan Arif e son görevimizi yapmak için iki gün boyunca Samsunda bulunduk. Ozan Arif, tavizsiz ve eşsiz bir Ülkücüydü, yaptığı maddi ve manevi hizmetler MHP nin varoluş mücadelesinde yeri doldurulmazdı, bizim değil O’nun bizlere ve tüm Ülkücülere hakkını helal etmesi gerekir ! Alparslan Türkeş e en zor zamanlarda tam ve muhteşem bir sadakat gösterdi, bugün MHP yönetiminde bulunan bir kısım köpek gibi hiç bir zaman ihanet etmedi, Başbuğ Türkeş’e ve ülkücü harekete hakaret etmedi! ruhu şad olsun !" dedi.

Editör: TE Bilişim