Kanal, 24 Şubat 2023'te yeni sahibi Hakan Aygün tarafından satın alındı.

Gazeteci ve televizyoncu Hakan Aygün, kanalın genel yayın yönetmenliğini üstlendi.

Sunucu Gizem Fidan, kanalın tanınmış yüzleri arasında yer alacak.

Habercilikte çığır açmış Ali Morca da kanalın ekibinde yer alıyor ve olay yerlerinde yaptığı haberlerle adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Mavi Karadeniz, büyük bir ekiple destekleniyor ve yakın gelecekte başarılı haber yayınlarıyla adından sıkça söz ettireceği öngörülüyor.

Gizem Fidan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ortaklarından olduğum, sadece gazetecilerin kurup yapılandırdığı Mavi Karadeniz TV, artık bir haber kanalı" dedi.

İSMAİL TÜRK MAVİ KARADENİZ’DE

Öte yandan Habererk.com Genel Yayın yönetmeni İsmail Türk Gizem Fidan’ın sunduğu programa katılarak “AKP neden yükseliyor? Süleyman Soylu neden seviliyor?” sorularına cevap verdi.

Gizem Fidan’ın “Ak Parti'ye yakın anketler dahi Kılıçdaroğlu’yla Erdoğan’ın baş başa olduğunu neredeyse söylüyor. Kılıçdaroğlu'nun yine kazanma potansiyelinin fazla olduğuna dair veriler de paylaşıyor. O zaman dediğiniz gibi bu da bir gerçekliği yansıtıyordu, herhalde” demesi üzerine İsmail Türk “Tabi tabi, yani şöyle bakın, etrafınıza, yani hepimiz hayatın içindeyiz. Etrafımızdaki insanların hassasiyetlerine baktığımızda ben iki gruba ayırıyorum insanları.

 Hangisi daha çok onu da söyleyeceğim.

Bir, güvenlik nedeniyle yani bu PKK ve HDP’den kaynaklı söylemlerinden kaynaklı bir rahatsızlık.

İki, ekonomik ve işte demokratik birtakım adaletsizlikler den yana yakınanlar biraz daha fazla.

Bu ikinci söylediğim birinci söylediğimi kaygısı olanları HDP’nin bu tavrı ve tutumu daha çok Cumhur İttifakı'na yöneltiyor.

Seçmen yani daha sert buldukları için daha tavizsiz buldukları için daha acımasız buldukları için burada PKK ve HDP ye karşı yapılanların adaletsizliğe adaletli oluşuna bakmıyor insanlarımız.

Yani Süleyman Soylu açıklamalarında çok rahatlıkla böyle cüretli bir şekilde şu kadarını öldürdük, şu kadarını öldüreceğiz. Şunu da yapacağız, her gün görüyorsunuz, vatandaş buna puan veriyor.

Yani teröristlere karşı sert yaptırımlara karşı seçmen puan veriyor.

Bu puana karşılık siz tam onların ekmeğine yağ sürecek şekilde bir şey yaptığınızda işte aradaki puan son günlerde kapandı.

 Ben size söyleyeyim. Kılıçdaroğlu, 48, 50, 51’lerden bahsedilirken.

40-42’lerdeydi sayın Cumhurbaşkanı. Bugün görüyoruz ki işte ortak sizin söylediğiniz bu anket firmalarının, bu benim söylediğim bakış açım biraz doğru doğrular.”

Editör: Alp Kılıç