YouTube'da yayınlanan sokak röportajı sırasında, AKP’li olduğunu söyleyen bir vatandaşın yaptığı konuşmalar sosyal medyada gündem olduğu görüldü.

Ekonomik sorunların nedenini ‘dış güçler’ ile açıklayan vatandaş, ‘Lozan’ ve ‘Merkez Bankası’ yanıtıyla da dikkat çekti.

'Zeyrek' isimli YouTube kanalında yayınlanan sokak röportajında, ekonomik sorunların ‘dış güçler’ nedeniyle yaşandığını savunan vatandaş, “Şu anda beli bir sıkıntı yaşıyoruz ama bunun önü açılacağı için sabretmemiz gerekir. Sözleşme bitince (Lozan Antlaşması) biz yer altı kaynaklarımızı kullanmaya başlayınca….başlayacak inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

AKP'li vatandaş, muhabirin “Lozan’ı okudunuz mu?” sorusuna ise “Biliyorum bildiğim için şey yapıyorum zaten” diye yanıt verdi.

Lozan Antlaşması’ndan bahsettiği sırada, “İnce detayları var, mesela nasıl ki Merkez Bankası’nda Türkiye Cumhuriyeti yazmıyorsa…” ifadelerini kullanan kadına, muhabir “Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yazıyor zaten” dedi. 
Kadın ise “Şu anda ifade edemiyorum” yanıtını verdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destelediğini söyleyen yurttaş, “Dediğini yapan bir insan. Dünya onu isterken bizim insanlarımız neyin ne olduğunu fark etmeyip at gözlüğü taktığı için destekliyorum” dedi.


 

Editör: TE Bilişim