Karşı darbe iddia ve suçlaması ile AKP'nin Ulusalcı kanada büyük bir operasyon yapma hazırlığında olduğunu ben iddia edip, paylaşalı henüz bir hafta olmadı!

Bu gün MHP'nin TBMM'de ki grup toplantısında Bahçeli'nin yaptığı açıklama iddiama neredeyse kanıt oldu!

Bahçeli FETÖ karargahının Aydınlık ve Ulusalcılar olduğunu açıklaması bir gönderme, işarettir.

HDP'li vekillerin tutuklanacağını hatırlarsanız Bahçeli durup dururken kıytırıktan bir sebeple mahkemeye ifade vermeye gittiğinde ben yorumlayarak yazmıştım. Ve demiştim ki bu derin devletin bir operasyon hazırlığının işaretlerindendir! Devletin, uyarıları ciddiye almayan HDP'lilere aslında Bahçeli ile ironi bir tebligat göndermesidir!

Bu algı ile HDP'liler mahkemelere çağrıldıkları bütün çağrılara olumsuz cevap vererek sıkıysa gelin alın gerginliği ve birikimleri, zamanlaması manidar bir dönemde yürürlüğe konarak bütün HDP'li vekiller sıradan suçlu muamelesine tabi kılınarak derdest edilmiştir. İyi de yapılmıştır diyor olmam başka bir değerlendirmedir!

Bugün ki yazımın konusu bu değil. Bundan üç veya dört yıl önce Doğu Perinçek televizyonlarda birkaç seneye kalmaz bir milli hükümet kurulacak, o yapının içinde biz de olacağız derken biz 15 Temmuz'u ve sonrası olacakları bilemezdik! Doğu Perinçek ve Bahçeli’nin bir çok ortak noktasının düğümlendiği yer aynı yerlerden emir almasıdır yorumlarına gülüp geçmeden, iyi analiz etmemiz lazımdır!

Ülkede ne olacaksa ya Bahçeli ya Doğu Perinçek tarafından bilgilendiriliyoruz diyemiyorum, bunlar tarafından servis ediliyor diyorum. Bahçeli'nin Perinçek'i değil Erdoğan'ı seçerim lafı bile bize bu Aydınlık operasyonun işaretidir. Ülkede FETÖ’cülükle itham ettiğinizde kıçıyla gülünecek duruma düşecekleri için henüz tam olarak dağıtamadıkları devletin bürokratik gücünü bu sefer darbecilik suçlaması ile Ulusalcılara yapılacak operasyon ile dağıtacaklar!

 Son büyük ve köklü operasyon iktidar olduğunu zanneden taşeronlarca yapılacaktır iddiam giderek kuvvetlenmektedir!

Bu operasyonun tarihinin önümüzdeki gelişmelere bağlı olacağı açıktır.