Osman İnan, belediyenin yol yapım inşaatı alanında karşılaştığı, işçi eldivenli küçük çocukla poz verip "Küçük ustamız" diye tanıttı.

Tekirdağ Hayrabolu'nun AKP'li Belediye Başkanı Osman İnan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptığı paylaşım tartışma yarattı.

Tekirdağ Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, yol inşaatı alanında karşılaştığı çocukla fotoğraf çekerek, paylaşımında "Küçük ustamızın 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladım" ifadelerini kullandı. Tepkiler üzerine açıklama yapan İnan, çocuğun babasını ziyarete geldiğini ve babasının eldivenleriyle fotoğraf çektirdiğini söyledi.

Sözcü'den Ali ekber Ertürk'ün haberine göre, İnan paylaşımında “İşçilerimize kolaylıklar diledim. Küçük ustamız Y.'ın 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladım” dedi.

İnan, belediyenin yol yapım inşaatı alanında karşılaştığı, işçi eldivenli küçük çocukla poz verip “Küçük ustamız” diye tanıttı. İnan paylaşımında “İşçilerimize kolaylıklar diledim. Küçük ustamız Y.'ın 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladım” dedi.

CHP Hayrabolu İlçe Başkanlığı, “Çocuk işçiliği teşvik eden ve yasaları çiğneyen bu anlayışı kınıyoruz” diyerek AKP'li İnan'a tepki gösterdi.

Daha sonra AKP'li başkan İnan eleştirilere sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunarak, “Babasını ziyarete gelmişti. Babasının da işçi eldivenini giymişti” yanıtını verdi.

Editör: TE Bilişim