Kurduğun cümleler ve açıklamaların; düşmana kahkaha attırıp, halay çektiriyorsa sizde bir bit yeniği var demektir.

İktidarı ve hükümet erkini kaybetmek istemeyen AKP ve küçük ortağı MHP projeler peşinde.

Birincisi PKK terör örgütü ile arasına bir set çekemeyen HDP’yi köşeye sıkıştırıp, bir şekliyle seçimlere sokmamak, seçimden uzak tutmak. İkincisi son günlerde karış karış ülkeyi gezen, halkın dertlerini dinleyen Sn. Meral Akşener ile İyi Partiyi, Millet İttifakından koparmak. Zira bütün anketlerde İyi Parti % 13-15-18 bandında ve M. Akşener yükselişte.

Küçük ortak bütün dediklerini unutarak; “Evine dön” ricasında bulunurken, büyük ortak da “İyi Parti yerli ve millidir.” çıkışıyla İyi Partiye şirin görünme gayretindeler.

İyi Parti ne diyor: " Sizinle bir tek konuda işbirliği yaparım o da güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönülmesidir.” Diyerek bütün umutları boşa çıkardı.

Geriye ne kalıyordu: İyi Partinin içine iç kurdu sokmak. Bunun içinde buna müsait dinamikleri uyandırmaktı.

Kendisini Sn. M. Akşener’den daha iyi tanıdığım Sn. Prof. Dr. Ü. Özdağ’ın bu çıkışı şeytanımın bile aklına gelmezdi. Yaşar Okuyan, “Kendisini ikaz ettim ama dinletemedim” dedi. Ümit Hocayı bu kadar fütursuz yapan sebep neydi acaba?

MHP Tokat eski il başkanı, MYK üyesi Ümit Sarıtaşlı’nın Özdağ hakkındaki açıklamalarına değinmek istemiyorum.

Ümit Hoca, ileriye dönük mü oynuyor? İyi Parti’de Fetöcü olsa Sn. Erdoğan gök kubbeyi yıkmaz mıydı? ,

Ümit Bey’in İstanbul İyi Parti il adayı Ersin BEYAZ’a karşı Buğra Kavuncu’nun kazanması, kimyasını mı bozdu acaba?

Ümit Hoca boş konuşacak insan değil diye bilirdim. Ama iddiasını ispat etmekle de yükümlüdür. Flü konuşma Ümit Hocaya asla yakışmamıştır.

Genel Başkan M. Akşener, Buğra Kavuncu partiye girmek isteyince MİT ve Devletin güvenlik birimlerinden görüş istiyor ve sorguluyor. Gelen yanıtlarda; “hiçbir sabıkasının olmadığı, sicilinin temiz olduğu” belirtiliyor. Bunun üzerine Buğra Bey partiye kabul ediliyor.

İpler Sn. Özdağ’ın son kurultayda GİK üyesi seçtirememesinde mi koptu acaba? Bu ruh haliyle mi A. Hakan’ın programına çıkıp Buğra Kavuncu hakkında Fetöcü imasında bulundu? Yoksa gerçekten de İyi Parti’de bilmediğimiz bir eksen kayması mı yaşanıyor?

Oysa bizler kardeşleri ve en yakınları Fetöcülükle suçlanıp yurt dışına kaçan kimlerin bakan, büyükelçi olarak atandıklarını da Fetullah ve HDP övgülerini de biliyoruz.

Ekonomik durgunlukla köşeye sıkışan Cumhur ittifakı ve kalemşörleri, yağlı kuyruk bulmuş gibi İyi Parti ve Meral hanımı hırpalamaya başladılar.

Attığın taş, kimlere yaradı Sn. Özdağ? Siyasi kişiliğiniz, bilgi ve birikimlerinize saygım sonsuzdu, ama bu iddianızla; bunları zedelediğinizin bilmem farkında mısınız?

Sizler bu partiyi kurarken, “Cesurlar hareketi” olarak yola çıkmıştınız. O tarihlerde bunları bilmiyor muydunuz?

Hiç kimse vaz geçilmez değildir. Ama şu anda İyi Parti’de Meral Akşener hariç.

Bilim adamlığı ile siyaset adamlığı galiba ap ayrı bir şey. Rahmetli Ecevit bile bunu becermişti, Sn. Erdoağan da becermekte. Ama siz?

Soru şu: Sn. Ümit Hoca, İsmail OK, İsmail Koncuk ve Aytun Çıray Beyler, iyi parti yönetimlerinde görev alsalardı böyle bir açıklama yaparlar mıydı?

Sn. Meral Akşener, neden bu çalkantı ve iddialara doyurucu bir yanıt vermiyor, yoksa haklılar mı?

İyi Parti, bir amaç ve ideal için kuruldu. Bunu Sn. Meral Akşener dahil hiç kimse göz ardı ederek partiye zarar vermesin. Terör örgütleri ile Fetö ile bağı olanlar ve olabilecekler de varsa ayıklansın.