Zahide Engin Uçar’ın sosyal medyadan, “Rehber imamlık rejimine tek adım” başlıklı yazısında dikkat çeken bilgileri paylaştı.

Yazının tamamı şu şekilde:

Kuran Eğitim Merkezleri Ve Diyanet Akademisi Kurulmasını Öngören Yasa Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. CHP’den 22, İYİP’ten 12 vekil EVET OYU kullandı.

Kuran Eğitim Merkezleri? Arapça okunan, Türkçe okunmayan Kuran Eğitim Merkezleri… Arapça Kuran okuyanların kendini alim sanacağı merkezler…

En tehlikeli insan tipi, az anlayan, çok inanandır. (Anton Çehov) Taliban gibi… İŞİD gibi…

Taliban ile görüş farklılığımız yok itirafında bulunanlar, Taliban yetiştirmek için kolları sıvadı. Onlar Rehber imamlık rejiminde lazım olacak. Muhalefet evet oylarıyla Rehber İmamlık rejimine destek oldu. 1921(Cumhuriyetin ilanında önce) Anayasa taslağına sadakatlerini gösterdiler…

*** ***

AKP 20 Yıldır rehber imamlık rejimini kurabilmek için çalışıyor. Güneydoğu’da 1000 Mele’ye kadro verdi. Bunlar bir sınava tabii tutulmadı. Güvenlik araştırması yapılmadı. Ne yaptıklarını bilen var mı?

AKP Diyanet’e para yağdırıyor. MİLLİLİĞİ KALMAYAN Eğitim Bakanlığına doğru düzgün kadro vermeyen iktidar, Diyanete sürekli kadro yağdırıyor. Sizce neden? Ben söyleyeyim; Rehber İmamlık Rejiminin kadroları hazırlanıyor. Bunların içinden din polisleri seçilecek.

Atatürk düşmanı bir Diyanet İşleri Başkanı var. Kuran dini yerine Emevi-Yezit uydurmalarını din diye anlatıyor. Diyanet milyonlar harcayıp Müslüman ülkelere cami yaptırıyor. Diyanet İşleri Başkanı Afganistan’da Dinler Arası Diyaloga vurgu yaptı. Dinler Arası Diyalog tek dünya devleti için kurgulanmış, Fetullah’ın da içinde olduğu “Tek din” projesinin adıdır. Bu demektir ki, Erbaş küresel çeteye sırtını dayadığı için Türk Milletine meydan okuma cesaretini buluyor.

*** ***

Gazeteciliğin karanlık yüzü Abdurrahman Dilipak Kaçak Saray için;

“Hilafet ilan edildiğinde her odasında Müslüman Devletlerden bir temsilci olacak” diye bir açıklama yapmıştı.

O zaman Müslüman ülkelere yapılan cami ve ekonomik yardımlar Hilafet hazırlığı mı?

Müslüman ülkeler hilafeti tanımaz mı diyorsunuz? Tanırlar. Hangi Müslüman ülkenin başında bağımsız bir yönetici var ki?.. Hepsi ABD ve İngiltere’nin kuklası değil mi?

ABD ve İngiltere Müslüman(!) ülkeleri kontrol etmek için İslam Bankası, İslam İşbirliği Teşkilatı gibi kuruluşların destekleyip, başlarına kozalarını yerleştirmedi mi?

Halifeliği İngiltere kaldırttı yalanını söyleyenler milleti 2023’e hazırlıyor. Oysa İngiltere Hilafetin kaldırılmasına karşı çıkan bir ülkedir. Kukla bir Halife ile İslam coğrafyasını kontrol altında tutmak varken, kontrol edemeyeceği bir yönetim şeklini ister mi?

Bu plan da kendini Müslüman sanan cahiller ve öpülmüş kozalar üzerinden yürütülüyor.

*** ***

Tarikatların, cemaatlerin, Cumhuriyet, Atatürk ve Türk düşmanı öpülmüş yazarcıkların bu cesur(!) saldırılarını yorumlayabilir misiniz? Ben yorumlayayım;

Onlar rehber imamlık rejimine geçileceğine ve hilafetin ilanına inandıkları için bu kadar cesur(!)..

Lozan Antlaşması 2023 yılında bitiyor yalanının uydurulması, hedeflenen rejime meşruiyet kılıfı giydirmek içindir.

Kadın cinayetleri ve cezaların caydırıcı değil, adeta özendirici hale gelmesinin gerçek nedenini yorumlayabiliyor musunuz? Kadın, kadın cinayetleri üzerinden değersizleştiriliyor. Sokaklardan korkutarak çekilmesi sağlanıyor. Kaç ilde, kaç mahallede kadınlar korktuğu için akşam sokağa çıkamıyor araştıran var mı? Bu durum bana İran’da Humeynicilerin kadınlara yaptığı saldırıları hatırlattı.

Türkiye’nin en saygın yazarlarından olan üstat Mustafa Yıldırım’ın çok büyük bir emekle yazdığı iki ciltlik “Zifiri Karanlıkta” isimli kitapları İran Devrimi ve Türkiye bağlantılarını belgeleriyle anlatıyor. Bu kitapları okursanız kandırılmaz, başımıza gelecekleri çok iyi anlarsınız. Bu önemli kitaplar anlı-şanlı(!) yazarlar tarafından görülmedi. Yok sayıldı.

Kadınlarımız başlarına gelecekleri görmek istiyorsa Sayın Yıldırım’ın bu yazısını mutlaka okusun. Kaydetsin ve unutmasın! Yazı;

www.sozgazetesi.org/koese-yazarlari/mustafa-yildirim/rehber-imamlik-hukukuna-gore-8-mart/

*** ***

Sevda Noyan diye bir kadın televizyonun birinde;

“Bizim sitede bazıları var. Bizim aile hazırlıklı. En az 50 kişiyi götürürüz.” Dedi değil mi?

TÜGVA’nın 80 milyonu fişleyen yazılımı kullandığı iddia edildi. Niye? Bir kalkışma anında kimlerin derdest edilip, Sevda Noyan’ları kimlerin üzerine salacaklarını programlamak için mi?

15 Temmuz günü askeri lojmanlara giden bazı alçaklar; “karılarınız bize helal” diye bağırmadı mı? Mollalar da Şah taraftarları genç kızlara tecavüz ettikten sonra öldürmedi mi?

Bu mevcut iktidar MTTB ve Akıncı Gençlikten yetişti. MTTB ve Akıncı Gençlik Humeyni’nin Türkiye sorumluları ile içli-dışlıydı ve Humeyni rejimine destekleri tamdı. “Allahü Ekber, Humeyni rehber diyen” şahıs Meclis Başkanlığı yaptı.

*** ***

Hükümetin 9 milyon Suriyeli sığınmacıyı alması, Afganistan’dan gelenlere kucak açması bir projedir. Tıpkı, okumuş nitelikli insanlarımızın dışarıya gitmeye zorlandığı proje gibi. Türk Milleti bilerek, isteyerek fakirleştirildi. Tarım ve hayvancılığı yok edilerek açlıkla karşı karşıya bırakıldı. Henry Kissinger’in dediği gibi;

“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz, insanları yönetirsiniz.”

Kurtuluş Savaşında Türkleri köylülük kurtarmıştı. O güç AKP eliyle elimizden alındı.

Türkiye ABD ortaklığıyla yapılan operasyonlarla tarumar edildi. Bütün kurumları çökertildi. Kuralsız göçlerle iç savaşa, yoksullaştırılarak, bütün kurumları çökertilerek İŞGALE hazırlandı. Bu gerçeği daha ne kadar görmemezliğe geleceksiniz?

*** ***

Gazeteci Yazar Sabahattin Önkibar kendi You Tube kanalında sarayda hilafetin ilanı ile ilgili toplantı yapıldığını iddia etti.

Saray seçime gitmek yerine Hilafetini İlan ederse yargılanmaktan kurtulur. Öyle ya, Halifeyi kim yargılayabilir ki? AKP 20 yıldır Emevi din anlayışını laf olsun diye yerleştirmedi. Dini kendi yaşantılarına uydurmanın en iyi yolu Emevi uydurması dindir. Emeviler “ Devlet başkanları ne yaparsa yapsın, şeriata aykırı da olsa isyan etmek günahtır” fetvasını vermediler mi? AKP’nin fetvacıları rüşveti, faizi meşrulaştırmadı mı?

*** ***

Rehber İmamlık rejimine direk veya dolaylı destek veren ülkem insanına hatırlatırım. İran’ın solcuları da Humeyni rejimine destek olmuştu. İş bittikten sonra meydanlarda asılmışlardı.

Bu yazıyı kimseyi korku tüneline sokmak için yazmadım. Gerçekleri görün, ona göre yol ve yön seçin diye yazdım. Partilerinizin peşinde körleşmeyin. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetten yana olanların birleşmesi gerekir.

Unutmayın! Mustafa Yıldırım’ın dediği gibi;

“Seçimle gelen hiçbir siyasal İslam seçimle gitmemiştir.”

Çözüm gerçekler üzerinden üretilir.

Son darbeye birleşerek engel olabiliriz.

Zahide UÇAR (21. 03. 2022)

Editör: TE Bilişim