İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener canlı yayın sırasında Elazığ depreminde hayatını kaybeden için Fatiha suresini okudu ve okunmasını istedi.

Elazığ’da meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki deprem haberi Akşener’e canlı yayında geldi.

Uğur Dündar’ın sunduğu ve Tele1’de canlı yayınlanan programda, Elazığ depreminde hayatını kaybedenler için Fatiha okunmasını istedi ve siyaset konuşmak istemediğini söyledi.

Akşener canlı yayınlanan program sırasında deprem haberini aldı. Deprem haberi geldiğinde programa devam edildi. Ölüm haberleri gelemeye başladığında, herkesin aklı orada diyen  İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, siyaset konuşmayı bırakalım diyerek stüdyoda bulunanlardan ve yayını izleyenlerden Fatiha okunmasını istedi.

Program yarıda kesildi

Bir süre programa devam ederken, Akşener daha programı fazla uzatmak istemediğini belirtti. Uğrur Dündar bu isteğe hak vererek programın bitirilmesine destek verdi.

 Sosyal medyadan takdir topladı

Akşener’in Elazığ depremi sonrası programda siyaset konuşmayı reddetmesi, sosyal medyada takdir topladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’e destek mesajı attı.

Akşener’den Elazığ depremi mesajı

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener Elazığ depremiyle ilgili olarak, yüreğinin yandığını açıkladı.

Akşener yaptığı açıklamada, Elazığ’da meydan gelen ve bir ilde hissedilen depremin yüreğini yaktığını vurgulayarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener partililere yönelik ise, devletin yanında olunması telkininde bulunarak, devletimizin yayında olarak, bölgede bulunan partilileri seferberliğe çağırdı.