İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İddia ediyorum; Cumhurbaşkanı Erdoğan dahil şu anda bu sistemden herkes pişmandır. Çünkü bir kişinin iki dudağı arasına sıkıştırılan bu sistem, o kişiyi de herhalde hayatından son derece nefret eder hale getirmiştir. Her kararı bir kişinin verdiği bir sistem olmaz, olamaz. Bu ucube sistemden Türkiye’yi çıkarmak için biz bu ittifak siyasetine mecburen 'evet' dedik" dedi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in vurulma anları kamerada Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in vurulma anları kamerada

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak’ta pazaryerleri ve esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

2017 Anayasa Referandumu sürecinde 'hayır' için çalıştıklarını belirten Akşener, "İddia ediyorum;

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan dahil şu anda bu sistemden herkes pişmandır. Çünkü bir kişinin iki dudağı arasına sıkıştırılan bu sistem, o kişiyi de herhalde hayatından son derece nefret eder hale getirmiştir. Her kararı bir kişinin verdiği bir sistem olmaz, olamaz. Bu ucube sistemden Türkiye’yi çıkarmak için biz bu ittifak siyasetine mecburen 'evet' dedik. Sizin sesiniz olma, bir başka seçenek ortaya koyma iddiamızla mecburen, mecburiyetten ittifak siyasetinin içinde yer aldık" diye konuştu.

Editör: Habererk Haber Merkezi