Meral Akşener, konuşmasının başında Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ'a çok sert tepki gösterdi 

Aksaray İl Emniyet Müdürü Karabağ'ın, dün akşam İYİ Parti'yi kastederek "Bunlar HDP ile aynı yolu yürüyor" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Akşener'e ulaşan bu biler sonrasında çok sert tepki geldi.

Akşener, konuşmasının başında Emniyet Müdürü Karabağ'a tepki göstererek, "Valiyi uyarıyorum, memuruna sahip çık" dedi.

İşte Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar:

"Önümüzdeki Pazar günü bir karar vereceksiniz. Son zamanlarda benim programlarıma yönelik devlet protokolünden son derece çirkin engellemelerle karşılaşıyoruz. Aksaray Valisi’ni uyarıyorum. Bir polis memuru Meral Akşener’i HDP’li biriyle aynı kefeye koyamaz. Bu hadsiz müdürü unutmayacağım ben eski İçişleri Bakanı’yım.

"SARAY'IN FİNOLUĞUNU YAPANLARI UYARIYORUM"

"Dün hendekler kazılırken o polis müdürü diyebilmiş midir “bu yapılan yanlıştır”? Sayın Erdoğan “Ben talimat verdim PKK’ya operasyon yapılmayacak” diye televizyonlarda söylemedi mi? 726 ana kuzusu şehit oldu. Bu fare yürekli adamı hiç unutmayacağım. Bu adamlar milli, Meral Akşener gayri milli öyle mi? Hadi oradan hadsiz, hadi oradan terbiyesiz. Vali’yi uyarıyorum, şunu söyleyeyim bu devran döner Sayın Erdoğan’a güvenenleri, Saray’ın finoluğunu yapanları uyarıyorum. Sayın Erdoğan Mavi Marmara’da yaptığı gibi sizleri ortada bırakır. O zaman yaptığı gibi “Bana mı sordunuz?” der ortada bırakır. Devletin görevlisi devletin görevlisi olmalıdır. Devlet ciddiyetinin içine tükürdünüz. Böyle bir şey olabilir mi? Elbette bana düşman olacaklar ama vız gelir tırıs gider. Bu yolculuğun başından beri elektriğimizi kestiler, mahkemelerle canımıza okudular başımı öne eğebildiniz mi?"