İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsunlulara hitap etti. Kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenen Akşener, "Elinden geleni ardına koymazsan namertsin" ifadelerini kullandı.

"ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMAZSAN NAMERTSİN"

"Biliyorsunuz değil mi? Hepiniz 2,5 lira para ödeyerek geldiniz. Başkalarının mitingine bedava, bizim mitingimize para ödeyerek gelen Samsunlular."

"Allah hepinizden razı olsun. Allah bizi bir seçim kazanmak için milletine hakaret edenlerden etmesin. Allah kimseyi 'Ben milletime terörist der miyim?' demek zorunda bırakmasın."

"Diyor ki, "Ben Denizlilere terörist demedim". Seçim almak için her şeyi yapıyorsun da soğancıya neden terörist diyorsun. Market sahibine, halde çalışanlara terörist diyorsun. Bunu yüzüne vurduğumda, ayna tuttuğumda tehdit... Açık açık beni hapis ile tehdit etti. Elinden geleni ardına koyarsan namertsin. Senden toz zerresi kadar korkarsam namerdim. Elinde silahı olanlar, tanklar beni korkutamadı da, onlardan korkanlar mı beni korkutacak. 'Hem parasını alacağım hem de hapse göndereceğim. Milletvekili değil, kaçacak yeri yok'  diyor. Ben özellikle milletvekilliğine aday olmadım. Hiçbir dokunulmazlığım olmadan, senin zulmünle mücadele etmek için milletvekili olmadım."

'Ben onu tutuklattıracağım' diyor. Elinden geleni ardına koyma. Bunların her biri korkaklık belirtisi. Ecel ne bir nefes evvel ne bir nefes sonradır anlayışına iman etmişim iman! Allah bir musibet verecekse, seni vesile kılmışsa, ne gam… Buyur gel o musibetin sebebi sen ol. Hapisse hapis, ölümse ölüm. Bir adım geri atmak varsa fıtratımda kanım kurusun."