Gaziantep'te karısının kendisini aldattığını öğrenen adam, karısının aşığından akıllara almaz bir yöntemle intikam aldı.

İddiaya göre, eşinin kendisini aldattığını öğrenen bir kişi akıllara durgunluk veren bir intikam planı kurdu. Karısının yasak aşkını tuzağa düşürüp ona tecavüz eden adam, adama daha sonra kadın kıyafetleri giydirip fotoğraflarını çekti. 

SOSYAL MEDYADA TANIŞMIŞLAR

Sosyal medyada evli bir kadınla tanışan adam, daha sonra kadınla bir kaç kez cinsel ilişkiye girdi. Bir süre sonra ayrılan ikili, 3 yıl sonra yeniden yazışmaya başladı. İkili tekrar buluşmaya karar verince kadınla buluşmak için Gaziantep'e giden adam, birlikte olacakları eve gidince konuştuğu kadının kocası ve 2 arkadaşı ile karşılaştı. İddiaya göre burada kadının eşi, bölgeye gelen eşinin sevgilisine ecavüz etti. Daha sonra ona kadın iç çamaşırları giydiren aldatılan koca ve arkadaşları, adamın fotoğraflarını çekti.

Daha sonra adamın parasını ve telefonunu da alan mağdur eş ve arkadaşları, adamı serbest bıraktı. Polise giden adam, şikayetçi oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında intikam alan koca ve arkadaşlarını yakalandı.

Editör: Yadigar Hanım