Tüm kanalları izleyebilmek için televizyon hackleme yöntemi Tüm kanalları izleyebilmek için televizyon hackleme yöntemi

Sosyal medya fenomeni Shona River, evli erkeklere üzüldüğünü dile getirerek aldatmayı savununca sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi. River, evli erkeklerle ilişkilerde deneyime sahip olduğunu belirtti ve aktif olarak aldatan bazı erkeklere sempati duyduğunu itiraf etti.

Offbeat podcastinde yönetmen Tommie McDonald’ın konuğu olarak katılan Shona River, aldatan erkeklere üzülme nedenlerini açıkladı. İnsanların bir ilişki içinde yalnız kalmasının çok kötü bir durum olduğunu ifade eden River, “Yalnızlığın en kötü durumu, etrafınızın insanlarla veya bu durumda bir partnerle çevrili olması ve ilişki içinde kendinizi yalnız hissetmenizdir; bence bu daha kötü. Hatta bu durum, bekar ve yalnız olmaktan çok daha kötü” şeklinde konuştu.

Aldatmanın temelde cinsellikle ilgili sorunlara dayandığını belirten River, “Pek çok neden olabilir. İlk neden genellikle cinsellik oluyor. Sevgiliniz, kız arkadaşınız, en yakın arkadaşınız bir anneye dönüşüyor ve sizinle cinsellik yaşamak istemiyor. Çok zor olsa gerek çünkü karınızı seviyorsunuz, çocuklarınızı seviyorsunuz, evinizi seviyorsunuz ama bir şeyler eksik. Karısını aldatan erkeklere üzülüyorum, bazılarının başka seçeneği yok” şeklinde ifade etti.

Kaynak: Mynet- Seray Üstün