CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de partisinin 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuştu.

Parti yöneticilerine ve üyelerine seslenen Kılıçdaroğlu, çok konuşulan bir çağrıda bulundu:

"Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum."

Altılı Masa’da çatlak olduğunun yazılıp çizildiği bu günlerde, iddia daha da güçlendi.

ADAYIM AKŞENER

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Zekai Kaya, "Benim Cumhurbaşkanı adayım, Sayın Genel Başkanım Meral Akşener'dir. Tabutu yerde kalsın vefayı unutanın..." dedi.

ZEKAİ KAYA

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kurucular Kurulu üyesi Fatih Demirkol, "Son noktayı Sayın Meral Akşener koyar" ifadelerini kullandı.

fatih demırkol

İYİ Parti’nin bir diğer önemli ismi İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ise, Akşener’le çekilen fotoğrafını paylaştı ve şunları kaydetti:

“İYİ Parti Ülkenin Kilit Taşıdır. Meral Akşener”

ibrahim özkan

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun çağrısının ardından İyi Parti kurmaylarının karşı atağı, Altılı Masa’nın en büyük iki partisi arasında iletişim kopukluğu olduğu iddiasını gündeme getirdi.

Editör: Gökçe Sevim